Madártej a hidegben is
Forrón is finom
A madártej nyáron felfrissít, télen felmelegít, így, ha ölni tudnál egy kis édességért, készíts egy adaggal belőle!

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

A világ legjobb esküvői fotói: nem hagyományosak, de tele vannak élettel »

A leggyakoribb sminkhibák magyar bloggertől - Kerüld el a maszkhatást! »

Rémisztően jó körömminták Halloweenra: nagy sikert arathatsz velük »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A madártej egyaránt kicsik és nagyok kedvence. Készítsd el te magad is, mert egészen a lábujjadtól a fejed búbjáig felmelegít, ha forrón fogyasztod!

Márpedig, ha hidegen szereted a finom édességet, akkor biztosan nem fog csalódást okozni a meleg változat sem. Engedj hát a kísértésnek, és próbáld ki egyszerű, mégis nagyszerű receptünket!

Madártej

Hozzávalók:

  • 1,5 l tej
  • 15 dkg cukor
  • 4 tojás
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • mazsola, ha szereted

A tojásokat válaszd ketté, majd a sárgákat a cukorral verd habosra. Add hozzá a vaníliás cukrot, és folytonos kevergetés mellett öntsd bele a forró tejbe.

Amikor forr, a fehérjékből felvert kemény habot vizes kanállal adagold bele. Amikor a gombócok mindkét oldala megfőtt, már tálalhatod is az isteni madártejet.

Tetszésed szerint akár mazsolával, fahéjjal vagy csipetnyi őrölt szegfűszeggel is megbolondíthatod.

Blog.hu ajánló