Ropogós halrudacskák házi változatban
Sokkal egészségesebb, mint a bolti!
A házi halrudacskákat kicsik és nagyok is szívesen fogyasztják.

Nyereményjáték

Nyerj platinával díszített Angyalszárny nyakláncot fehér finomporcelánból! (x)

Nyerd meg otthoni gyógyításhoz az 5 db aromaterápiás csomag egyikét közel 45 000 Ft értékben! (x)

Nyerj egy éves előfizetést a BBC GoodFood gasztromagazinra, és ismerd meg az egyik legjobb olasz kaja receptjét! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Elkerülheted a legrosszabbat, ha már most megveszed a gyerek ajándékát

Ezek a természetes kivonatok és olajok vasalják ki legkönnyebben a ráncokat (x)

Beindulnak a test öngyógyító folyamatai ettől a stresszoldó masszázstól - Próbáld ki! (x)

Feszesednek az izmok, eltűnik a narancsbőr és a zsír ettől a keringésjavító billenőmozgástól - Orvos ajánlja (x)

Azonnali orvosi segítséget kaphatsz egyetlen mobilapplikációval: egy gombnyomással érhető el otthonról (x)

beauty and style

Készíts szemöldökfestéket természetes anyagokból: a legjobb recept »

Kicsi a melled? Akkor ezt a 8 trükköt neked is ismerned kell »

A 44 éves Vanessa Paradis nincs túl jó formában: retusálatlanul egész másképp néz ki »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha házi halrudakat teszel az asztalra, biztos lehetsz abban, hogy nem egészségtelen pépből készülnek, és nem tartalmaznak tartósítószert. A zsemlemorzsa helyett parmezánba is forgathatod őket, és akár sütőben is megsütheted. Kínálj a házi halrudacskákhoz majonézt, tartármártást vagy ketchupot.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 40 dkg halfilé
  • 4 evőkanál liszt
  • 4 evőkanál zsemlemorzsa
  • 1 tojás
  • 1 teáskanál só
  • 1 mokkáskanál citromlé
  • 1 mokkáskanál mustár
  • 1/4 teáskanál bors
Recept idők

Elkészítés:

A filét mosd meg, vágd ujjnyi vastag csíkokra. Keverd össze a borsot, a mustárt, a citrom levét és a sót, kend be vele a halszeleteket. Fedd le, tedd a hűtőszekrénybe, és hagyd a pácban legalább 15 percig. Ezt követően panírozd be a rudakat a hagyományos módon.

Először a lisztben forgasd meg, majd a felvert tojásban, végül jó alaposan a zsemlemorzsában. A végén nyomogasd a halra a panírt, hogy sütés közben ne peregjen le. Forrósíts olajat egy serpenyőben, tedd bele a rudacskákat. Mindkét oldalukat süsd aranybarnára körülbelül négy-négy perc alatt. Óvatosan szedd ki őket, majd rakd papírtörlőre, hogy az olaj lecsöpögjön róluk.

Blog.hu ajánló