A tökéletes piskóta titkai

Képekkel

Már van egy jó recepted, mégis mindig elrontod a piskótát? Íme, néhány trükk, hogy tökéletes legyen a sütemény.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A piskóta nagy mumus, nem véletlenül. Valószínűleg jó néhány próbálkozás megelőzi a tökéletes megalkotását. A jó recept nem biztos, hogy elég, néhány trükk sem árt, hogy ne rontsd el. Éppen ezeket mutatjuk be az alábbi képeken.

Használj sütőpapírt a sütéshez, így könnyen kiemelheted a formából a piskótát, melynek receptjét itt találod.

Ha különleges piskótát akarsz, keverj őrölt mandulát a tésztába.

A piskótát könnyű odaégetni, ha túl nagy lángon sütöd.

Az egyszerű díszítés is elég ehhez a mennyei süteményhez.

Ha tortához készítesz piskótát, a lapokat külön süsd meg, úgy kevésbé szívja be a krémet.

A csokis piskóta titka a sok nyers kakaópor némi csokoládéreszelékkel keverve.

Hogy a gyümölcs ne süllyedjen le az aljára, forgasd lisztbe.

Ha almás sütire vágysz

Ha a piskóta mellett az almás finomságokat is szereted, kattintsd végig képeinket, és süss egyet.

A legkedveltebb almás sütemények képpel - Kipróbált, bevált receptek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ehhez a cikkhez ajánljuk

Ezt is szeretjük