Diós kosárkák

Nyereményjáték

Nyerj luxuskozmetikumokat egy pár Hollóházi Porcelán fülbevalóval!

Nyerj közel 15 000 forint értékű, Natics prémium kozmetikumokat!

összesen 2 db játék

Ez is érdekelhet

Az utazás legfontosabb kelléke, és nem csak a fotózás miatt - Ezerszer könnyebb így nyaralni (x)

Milyen színű a szemed? Mutatjuk, melyik ékszer emeli ki legjobban a tekinteted

Az iskolakezdési stressz jelei a gyereknél - Így segíthetsz neki csökkenteni a feszültséget

Arany cipő, ezüst szoknya - 3 tipp, hogyan viseld a metálfényű ruhadarabokat

Neked mennyit ér 2 élet? Jótékonysági licit indult Erika és Jázmin megsegítésére!

beauty and style

Sansa Stark különleges feladatot kapott - A színésznő hajkoronáját mindenki irigyli »

Házi ajakbalzsam, amitől nagyon puha lesz a szád - 10 tubusra elegendő mennyiség »

Így viseld a trapéznadrágot 2017-ben az Instagram szerint »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 6 személyre:

Tészta
  • 28 dkg liszt
  • 20 dkg vaj
  • 8 dkg porcukor
  • 2 tojássárgája
  • 1 cs. vaníliás cukor
Töltelék
  • 2 tojásfehérje
  • 20 dkg porcukor
  • 1/4 citrom leve
  • 20 dkg darált dió
További hozzávaló
  • magozott meggy
Recept idők

Elkészítés:

A tészta hozzávalóiból linzertésztát gyúrunk, majd betesszük a hűtőbe kicsit hűlni, hogy formázhatóbb legyen majd a tészta.
A kosárkaformákat vékonyan kibéleljük a tésztával.
A kosárkák aljára magozott meggyet teszünk.
Elkészítjük a tölteléket. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a cukrot és a citromlevet, végül a diót is. A kosárkákba adagoljuk, majd mindegyik tetejére teszünk egy szem meggyet ismét.
Közepes lángon, világosbarnára sütjük a tésztát, a hab pedig ropogósra sül.
Az elkészült kosárkákat megszórhatjuk porcukorral is még!

Blog.hu ajánló