Ezeket idd a rák ellen ősszel! 7 erős antioxidáns ital
A vörösbor, a zöld tea vagy a homoktövislé antioxidáns vegyületei segítenek a rákmegelőzésben.
Az őszi gyümölcsök nem csupán az influenza és nátha megelőzésében segítenek. A kékszőlő, a gránátalma vagy épp az áfonya hatékony antioxidáns vegyületeivel a szabadgyökök sejtkárosító hatását is ellensúlyozza. Az alábbi italokat akkor érdemes fogyasztanod, ha megerősítenéd immunrendszeredet, illetve szeretnéd elkerülni az olyan krónikus betegségek kialakulását, mint a rák. Lapozd át a galériát!
7 rákkeltő adalékanyag: közkedvelt ételek, melyek tartalmazzák
Lapozd át az alábbi galériát, és tudd meg, milyen élelmiszerek címkéjén kell keresi a veszélyes E-számokat.
OLVASD EL EZT IS!
- rák
- táplálkozás
4 hasznos táplálkozási tanács rák ellen magyar szakértőktől
- táplálkozás
- mellrák