Zsófia grófné gyönyörűen érkezett a premierre - Meghan helyébe ő lépett

Zsófia grófné nagyon elegáns volt a tegnap esti filmpremieren.

zsófia-grófné-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mióta Meghan és Harry bejelentették, hogy visszalépnek betöltött szerepkörükből a királyi család magas rangú tagjaiként, azóta a királynő sokkal több hivatalos feladatot adott Zsófia wessexi grófnénak, aki Erzsébet harmadik gyermekének, Eduárd grófnak a felesége. 

Ilyen csinos volt Zsófia grófné a filmpremieren

A bájos előkelőség tegnap este az angol Sulphur And White című film bemutatójára volt hivatalos. Az 55 esztendős előkelőség egy nagyon elegáns Galvan kreációban érkezett a filmpremierre. A ruha színe nagyon jól passzolt hozzá. Mellé egy testszínű Jimmy Choo magas sarkút választott. A királyicsalád-rajongók szemében is nagyon szimpatikus Zsófia, a királynő hivatalos Instagram-oldalára számtalan poszt került ki róla, ott pedig a kommentelők csak úgy áradoztak róla: "Szerény és szorgalmas. Igazi inspiráló példakép!", "A grófné egy nagyon elegáns nő. Remekül képviseli a királynőt." - írták az elismerő szavakat róla.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos volt Zsófia grófné a filmpremieren.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük