Válása után egy héttel már új szerelmével jelent meg a gyönyörű színésznő, Zooey Deschanel
Volt férje így reagált arra, hogy már továbblépett.

zooey-deschanel-valas-utan-uj-parja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Új csaj című sorozat sztárja, Zooey Deschanel és férje, Jacob Pechenik elválaszthatatlanoknak tűntek, ezért mindenkit meglepett a hír, miszerint négy közös év és két közös gyerek után beadták a válási papírokat. 

Zooey Deschanel már tovább is lépett

Egy héttel azután, hogy a pár bejelentette a válást, Zooey Deschanelről kiderült, hogy máris új kedvese van, a népszerű televíziós személyiség, Jonathan Silver Scott személyében. Egyelőre sem a színésznő, sem a producer nem árult el semmit a kapcsolatukról, azonban kikerültek a lesifotók, amiken kézen fogva sétálnak.

A pár James Corden Carpool Karaoke című minisorozatának forgatásán ismerkedett meg egymással, aminek ugyanaz az ideológiája, mint a Late Late Show-beli szegmensnek: általában nem éneklésből élő sztárok beülnek egymás mellé az autóba, és különböző dalokra énekelnek rá, miközben vezetgetnek Los Angeles utcáin. Az egyik adásra Zooeyt és nővérét, Emily Deschanelt kérték fel, hozzájuk pedig Jonathan Silver Scott és testvére, Drew csatlakozott.

A Hollywood Life magazin informátora ezt nyilatkozta a párról:

- Amikor múlt hónapban felvették a Carpool Karaoke részt, érezhető volt a köztük lévő kémia. Jonathan elvált férfi, hamarosan pedig Emily is szabad lesz, így nem volt akadálya a kapcsolatuknak. Nagyon boldognak tűnnek egymással annak ellenére, hogy ez az egész még nagyon új mindkettejük számára. Nem is volt eltervezve ez az egész: teljesen váratlanul találtak egymásra. Zooey egyelőre nem is szeretett volna randizni, de Jonathan levette a lábáról - mesélte a pár állítólagos ismerőse a lapnak.

A sztár volt férje is megszólalt ezzel kapcsolatban, azonban csak boldogságot kívánt Zooeynak:

- Barátokként váltunk el, hiszen van két gyönyörű, közös gyermekünk. Együtt neveltük őket, és a továbbiakban is együtt fogunk döntéseket hozni a jövőjüket illetően. Boldog vagyok, és örülök, ha ő is az - árulta el a Hollywood Life-nak.

Ebben a gyönyörű házban élt együtt a férjével

Gyermeke születésekor vásárolta a házat a színésznő - nézd meg, milyen gyönyörű volt a férjével közös otthona!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük