A duci modellnek szexi, fürdőruhás címlapja miatt szólt be a neves pszichológus: így vágott vissza Yumi Nu
Yumi Nunak a Sports Illustrated címlapja miatt szólt be Jordan B. Peterson, a TikTokon reagált a kritikára.

yumi-nu-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ázsiai gyökerekkel rendelkező Yumi Nu korunk egyik feltörekvő plus size modellje, a 25 éves lány eddig olyan magazinok címlapjára került, mint a Vogue japán és brit kiadása vagy a Sports Illustrated.

Utóbbi címlapjára idén májusban került, amit óriási megtiszteltetésnek vett a modell. A címlapját sokan dicsérték az Instagramon, ám nem mindenkit nyűgözött le a felvétellel. 

Yumi Nunak a Sports Illustrated címlapja miatt szóltak be

Jordan B. Peterson Kanada egyik legnépszerűbb klinikai szakpszichológusa, sokaknak ismerős lehet a neve, mert több könyve megjelent hazánkban, ilyen a 12 szabály az élethez vagy a Túl a renden: újabb 12 szabály az élethez. A szakember a Twitteren tett megjegyzést a duci modell címlapjára.

kép
Fotó: Sports Illustrated, Getty Images Hungary, Twitter

„Sajnálom. Nem szép. És semennyi tekintélyelvű tolerancia sem fog változtatni ezen” - fogalmazta a közösségi oldalán.

Többen kritizálták a férfi beszólását: „Nagyot csalódtam önben, dr. Peterson. Sok éve rajongója vagyok. Megvédtem és sok „nem hívőnek” ajánlottam a könyveit. Mégis mivel indokolja ezt a fajta tweetet?”, „Nekem viszont pont úgy tűnik, hogy elég dögös a hölgy!”, „Most nem értek egyet önnel. A szépség szubjektív. Lehet valaki idősebb vagy ducibb, és még mindig ugyanolyan szép lehet még így is. Ez a normál szépségideálhoz tartozik? Nem” - fogalmazták.

Többen arra kérték, inkább törölje a bejegyzését. Peterson a sok támadás után bejelentette, átadja a fiókja vezérlését a stábjának, ha viszont lesz mondanivalója, ír róla egy cikket, vagy csinál róla egy videót, ha egy kérdéskört nem tart elég fontosnak, akkor inkább nem is foglalkozik vele.

Yumi Nu is reagált a férfi véleményére, egy rövid videót tett közzé TikTok-oldalán. Nicki Minaj Itty Bitty Piggy című dalára tátogta el az alábbi dalszöveget: „Nem is tudom, ti, lányok miért zavartok engem ilyenkor. Adjátok fel. Rólam van szó, én nyerek, ti veszítetek.”

@_yumi_nu

anyways…

♬ Itty Bitty Piggy - Nicki Minaj - spencer goulding

Bár az eredeti dalban Nicki Minaj a női kritikusainak szólt be, a modell ebben a videóban Jordan B. Petersonnak szánta az énekesnő gondolatait.

A videóját több mint 91 ezren lájkolták, emellett sok támogató kommentet kapott:

„Az önbizalmam manapság biztosan egészséges lenne, ha gyerekkoromban téged láttalak volna a címlapokon. Gyönyörű vagy!”, „Nem kell, hogy te tetsszél neki vagy bárki másnak. Miért gondolja Jordan B. Peterson, hogy minden nőnek meg kell neki felelnie? Ez a legkirívóbb dolog ebben az ügyben!”, „Annak ténye, hogy klinikai szakpszichológus, csak még jobban kiakaszt. El sem tudom képzelni, mennyi nőt alázhatott meg a kezelésein, ezzel is még több traumát okozva nekik.”, „Imádom, amikor a férfiak szükségét érzik, hogy bármilyen megjegyzést tegyenek olyan nők testére, akiket eleve soha nem szerezhetnének meg” - fogalmazták.

Rebel Wilson stílusa

Képes összeállításunkban megnézheted Rebel Wilson dögös szettjeit.

Ezt is szeretjük