57 évesen elhunyt a Szex és New York sztárja: titokban rákkal küzdött a Stanfordot alakító Willie Garson
Willie Garson titkolta, hogy rákos.

willie-garson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szomorú hírre ébredhettek a Szex és New York rajongói, ugyanis a Carrie Bradshaw bizalmasát alakító Willie Garson örökre lehunyta a szemeit, a People magazin információi szerint rövid betegséget követően halt meg.

Willie Garson 57 évesen hunyt el

A Stanford Blatch bőrébe bújó színész egészségi állapota sajnos már nem volt jó, ugyanis hasnyálmirigyrákkal küzdött, amit a nyilvánosság előtt sosem jelentett be, de a TMZ-nek egy kollégája megerősítette, hogy ezt a betegséget diagnosztizálták nála. Hivatalosan eddig nem erősítették meg, hogy a gyilkos kórnak is köze van-e a halálához. Szerettei körében ment el.

Ez a kép 2021 augusztusában készült róla. Ő is szerepet kapott a Szex és New York folytatásában, az And Just Like That... című produkcióban.
Ez a kép 2021 augusztusában készült róla. Ő is szerepet kapott a Szex és New York folytatásában, az And Just Like That... című produkcióban.
Fotó: Mega / Getty Images Hungary

Fia, Nathen megható módon búcsúzott édesapjától az Instagram-oldalán.

- Nagyon szeretlek, papa. Nyugodj békében, és nagyon örülök, hogy minden kalandodat megoszthattad velem, és sok mindent elértél ebben az életben. Nagyon büszke vagyok rád. Mindig szeretni foglak, de azt hiszem, itt az ideje, hogy elindulj a saját kalandodra. Mindig velem leszel. Nem is tudod, mennyire szeretlek, és örülök, hogy most békében lehetsz. Mindig is te voltál a legkeményebb, legviccesebb és legokosabb ember, akit valaha ismertem. Örülök, hogy szerettél engem, és én ezt sosem fogom elfelejteni vagy elveszíteni - fogalmazta a közösségi oldalán.

Az 1964-ben született színész a '80-as években kezdte karrierjét, 170 produkcióhoz adta a nevét, de a legtöbben a Szex és New York című sorozatból ismerhetik, bár nem szerepelt az összes epizódban, azonban a hat évad közül nem volt olyan, amelyben ne tűnt volna fel. Ő játszotta Carrie Bradshaw egyik legfőbb bizalmasát. A 2008-ban és 2010-ben megjelent mozifilmekben is szerepelt, utóbbi alkotás az ő esküvőjével kezdődött.

Sarah Jessica Parkerrel 2008-ban.
Sarah Jessica Parkerrel 2008-ban.
Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary

Garson szerepet kapott a legendás sorozat folytatásában is, az And Just Like That... című produkciót jelenleg is forgatják. A színészt utoljára augusztusban fotózták le munka közben. Akkor sajnos még senki nem sejtette, hogy megtörténik vele ez a tragédia.

Sztárok, akik 2020-ban mentek el örökre

Képes összeállításunkkal azokra a hírességekre emlékezünk, akik 2020-ban hunytak el.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük