Igazán kínosat villantott Will Ferrell
Will Ferrellt a Los Angeles-i reptéren kapták le, ahol a kissé elhízott színész olyat mutatott, amit nem sokan vártak tőle.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Will Ferrellt a közelmúltban kapták le a Los Angeles-i reptéren, ahová a 42 éves amerikai színész meglehetősen kényelmes öltözékben érkezett.


Zöld melegítőnadrágjában és Los Angeles Lakers feliratú pólójában egyáltalán nem úgy festett, mint egy hollywoodi szupersztár, ám sem a ruha, sem a napszemüveg nem segített neki abban, hogy feltűnés nélkül elhagyja a repülőteret.

Melleket növesztett

A nagy népszerűségnek örvendő humorista ráadásul egy kifejezetten kínos villantással is megajándékozta a közvéleményt, felsőjében ugyanis jól látszottak Ferrell lógó mellei. Nem ismeretlen jelenség ez azon férfiak körében, akik elhanyagolva testüket felszednek néhány felesleges kilót, a zsír egy része pedig a mellükben rakódik le.

Ferrell sosem tartozott a vékony sztárok köré, ám az elmúlt időszakban bizony ő is elmackósodott, már ami a testalkatát illeti. Ez azonban nem valószínű, hogy túlságosan aggasztja a humorbombát, hiszen a sikeres vígjátékok sztárjaként korántsem testi vonzerejével kell lenyűgöznie a nézőket.

Boldog házasságban él már évek óta

Ferrell mellesleg immáron lassan egy évtizede él boldog házasságban Viveca Paulin svéd színésznővel, akivel 1995-ben ismerkedett meg egy színészetórán. Öt évvel később látták elérkezettnek az időt arra, hogy oltár elé álljanak, és végül 2000 augusztusában házasodtak össze.

A botrányokat és feltűnést kerülő színész első gyermeke, Magnus 2004-ben, míg második fia, Mattias 2006-ban látta meg a napvilágot.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A családalapítás azonban ezzel még korántsem ért véget, a People értesülései szerint ugyanis várhatóan jövő januárban megszületik harmadik közös gyermekük.
Ezt is szeretjük