Megszületett Will Ferrell harmadik babája
Will Ferrell és felesége egy beszélgetős műsorban léptek fel, órákkal később pedig megszületett harmadik babájuk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2010. január 23-án, szombat reggel Los Angelesben megszülett Will Ferrell harmadik gyermeke, Axel.

Előző nap este a 42 éves amerikai humorista és színész svéd feleségével, Viveca Paulinnal lépett fel Conan O’Brian beszélgetős műsorában, ahol a hippikorszakot parodizálva együtt adták elő a Lynyrd Skynyrd együttes Free Bird című dalát.

Hamarosan 10. házassági évfordulójukat ünneplik

A pár 1995-ben ismerkedett meg egy színészetórán, majd öt év párkapcsolat után, 2000 augusztusában álltak az oltár elé. Első gyermekük, Magnus 2004. március 7-én, második babájuk, Mattias 2006. december 30-án jött a világra. Harmadik gyermekük érkezésének hírét pedig tavaly október elején jelentették be.

Ferrell pályafutását a Saturday Night Live című tévéműsor humoristájaként kezdte 1995-ben, és hét éven keresztül nevettette meg a tengerentúli nézőket azzal, hogy különféle ismert személyek bőrébe bújt. A humorista eljátszotta többek között George W. Busht, Neil Diamondot, Al Gore-t és Fidel Castrót is.

Rekordgázsit kapott

A mackós testalkatú sztár ráadásul történelmet írt azzal 2001-ben, hogy ő lett a műsor legjobban megfizetett szereplője, egy évadért ugyanis 350 ezer dollár - vagyis közel 70 millió forint - ütötte markát, ilyen fizetést pedig senki sem mondhatott magáénak.

Habár már a Saturday Night Live idején is fel-felbukkant kisebb mellékszerepekben, az áttörést a 2003-as Sulihuligánok hozta meg számára, azóta pedig olyan sikeres komédiákban mutatta meg tehetségét, mint a Taplógáz - Ricky Bobby legendája, a Felforgatókönyv vagy a Fél-profi. Arról nem is beszélve, hogy Woody Allen is adott neki egy szerepet a Melinda és Melinda című filmjében.
Ezt is szeretjük