Will Smith és felesége házassága ezért került válságba évekkel ezelőtt - Jade Pinkett Smith őszintén vallott róla

Will Smith és felesége, Jada Pinkett Smith sokat küzdött a kapcsolatukért.

will-smith-és-felesége-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Will Smith és színésznő kedvese, Jada Pinkett Smith két év járás után, 1997-ben házasodtak össze. Érdekesség, hogy a legelső találkozójukon a híres színésznek még felesége volt, Sheree Zampino, akitől egy fia született. Amikor megtörtént a találkozójuk, Smith rájött, nem azzal az emberrel van együtt, akit a sors tényleg neki szánt, miután elvált nejétől, felkereste Jadát, akivel ezután később össze is költözött. A sztárpárnak 22 éve tartó házassága alatt két gyermeke született, Jaden fiuk 1998-ban, Willow lányuk 2000-ben jött a világra. A mai napig kitartanak egymás mellett jóban és rosszban, ám volt idő, amikor majdnem elváltak útjaik. A nehéz időszakról Jada Pinkett Smith beszélt a The Guardiannek.

Jada Pinkett Smith még el is költözött Will Smithtől

A kétgyerekes Jada Pinkett Smithnek 2018-ban indult a Red Table Talk nevű beszélgetős műsora, amelyben olyan témaköröket boncolgatnak, mint például házasság, válás, a megbocsátás folyamata, mentális egészség, szex, de gyakran van szó a Smith család magánéletéről is. Ezzel kapcsolatban a The Guardian újságírója készített egy interjút a sztáranyukával, aki - mint ahogy a műsorában - így a riporterrel való beszélgetésében is kendőzetlen őszinteséggel beszélt a házasságával kapcsolatos nehézségekről.

Elmondta, hogy amikor Will Smithszel összejöttek, mind a ketten színészkedésből keresték a kenyerüket, azonban ő családanyává vált, és kicsit csalódottan érezte magát amiatt, mert ő már nem tudott a színészet terén olyan sikereket elérni, mint a férje.

- Elfelejtettem, ki is volt valójában Jada - mondta az interjúban, majd hozzátette, azért, hogy rájöjjön, mit is akar valójában az élettől, muszáj volt elköltöznie a férjétől, míg Will Smith maradt Los Angelesben, ő New Yorkban lakott. Persze ez nem volt hivatalos szakítás köztük, de mégis rányomta a negatív bélyegét a kapcsolatukra. Egy időben pletykálták is, hogy el fognak válni, de erre végül sosem került sor.

- Tudtam, hogy engem nem egy hagyományos házasságra teremtettek. Maga a feleség szó hallatán is egy aranykalitka jut eszembe és az, hogy lenyelem a kulcsot. Mielőtt férjhez mentem volna, mindig azt vallottam, hogy a házasság intézménye meg fog ölni. És majdnem meg is ölt engem! Szóval miért is ne oszthatná meg az ember, hogy min megy keresztül, miközben azt látja, hogy a többi embertársa is hasonló cipőben jár? Úgy döntöttünk, hogy nyíltan beszélünk a házasságunkról és annak nehézségeiről, mert ez is része a gyógyulásnak - magyarázta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Today was a great day. Thank you Coachella✨ 📷 @jas

Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) által megosztott bejegyzés,

Jada és Will Smith sok energiát fektetett abba, hogy a családjukat összetartsa, ráadásul imádják közös gyermekeiket. Amikor a válásuk hírét több pletykalap is megírta, rájöttek, le kell rombolniuk a régi rendszert, amiben éltek, és új szabályokat kell alkotniuk. Volt, hogy már a lányuk, Willow kérlelte sírva szüleit, hogy döntsék már el, mit is akarnak egymástól, utóbbi már egy 2018 őszi Red Table Talk adásában derült ki róluk. Végül a sztárpárnak sikerült a problémáikat megoldaniuk.

- Will az én élettársam, és nem is kívánhatnék nála jobbat. Imádom őt, és nem akarom, hogy az emberek azt gondolják, hogy nem akarok a felesége lenni - tette hozzá a The Guardian-interjúban.

Brad Pitt így megváltozott a szerelmei miatt

Brad Pitt az elmúlt évtizedekben több híres szépséggel is randizott, emellett kétszer meg is házasodott. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy a népszerű színész külsejét miképpen formálták kedvesei.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük