Will Smith mind a 3 gyerekével a vörös szőnyegen: a színész büszke édesapa
Will Smith három gyermekével és szépséges feleségével pózolt a vörös szőnyegen, a színész nagyon büszke a családjára.

will-smith
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Will Smith a '90-es években kétszer nősült, első felesége Sheree Zampino volt, akit 1992-ben vett el feleségül. Közös gyermekük, a harmincéves Trey a házasságuk évében született meg. Ezután három évvel azonban tönkrement a kapcsolatuk, így a válás mellett döntöttek.

Will Smith 1997-ben házasodott össze második feleségével, Jada Pinkett-tel, akivel azóta is nagyon szeretik egymást. A színésznőtől két gyermeke is született, a 24 éves Jaden és a 22 éves Willow. Az édesapa nagyon büszke három gyerekére, akikkel közösen pózolt a vörös szőnyegen.

Will Smith gyerekeivel a vörös szőnyegen

A színész csak nagyon ritkán oszt meg közös fényképet a családjával együtt, éppen ezért november 30-án egy ritka alkalomnak lehettek szemtanúi a rajongók. A Regency Village Színházban rendezték meg az idei évi Emancipációs Premiert, amelyen a színész büszkén jelent meg a gyermekeivel az oldalán.

will-smithek
Fotó: Getty Images Hungary/ Amy Sussman

Az 54 éves sztár oldalán balról jobbra haladva láthatjuk Treyt, Willow-t, Jadent és feleségét, az 51 éves Jada Pinkett Smitht. Idilli családi képet fest elénk ez a vörös szőnyeges megjelenés, mindannyiukon látszódik, hogy szoros a kapcsolatuk, és nagyon ragaszkodnak édesapjukhoz.

A Golden Globe- és Oscar-díjas színész büszkén öleli a családját, miközben a kamerába mosolyog. Legidősebb fia, Trey zenéléssel foglalkozik, de mellette színészkedik is, és sokszor hangoztatja, hogy nagyon büszke mostohatestvéreire is, akiket sajátjaként kezel.

A cikk az ajánló után folytatódik

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Jaden a 2008-as A boldogság nyomában című filmmel kezdte meg színészi karrierjét, amiben édesapjával együtt játszott. A elmúlt évek során több sorozatban és filmben is kipróbálta magát, azonban a rappelés és az éneklés áll a legközelebb a szívéhez.

will-smith-csalad
Fotó: Getty Images Hungary/ Amy Sussman

A színész legfiatalabb gyermeke, Willow színészi karrierje a Legenda vagyok című filmnek köszönhetően kezdődött el. 2014 óta három kislemeze és három stúdióalbuma is megjelent, 2019-ben pedig felvállalta, hogy biszexuális, és nyitott lenne egy poliamor szerelemre. 

Will Smith lánya bikiniben

Will Smith lánya, Willow azon sztárcsemeték közé tartozik, akit sűrűn örökítenek meg a paparazzók. Legutóbb Malibu egyik strandján örökítették meg. Egy zebracsíkos bikiniben fürdőzött.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük