Azt állítják, ez Vlagyimir Putyin luxuspalotája: fotókon mutatjuk az otthont

Vlagyimir Putyin állítólagos otthonáról tett közzé képet egy független, orosz médiacsoport.

putyin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vlagyimir Putyin állítólagos luxuspalotájáról tett közzé friss képeket a Proekt nevű független, orosz médiacsoport, írta meg a Daily Mail. A ház 402 kilométerre található Moszkvától.

Állítólag ez Vlagyimir Putyin otthona

A riport szerint ebben az ingatlanban él Putyin, állítólagos szeretője, Alina Kabajeva és a gyermekeik. Mivel a csemeték még kiskorúak, emiatt az orosz hírforrás nem közölte a nemüket, a nevüket és az életkorukat. Bár sosem vállalták fel a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt, de már a 2000-es évek vége óta azt beszélik, hogy valójában egy párt alkotnak.

Valday városának körzetében található a luxusingatlan, amit azután kezdtek építeni, miután Putyin hatalomra került. Az orosz elnöknek az volt a kérése, hogy a szentpétervári Téli Palota stílusában épüljön fel az aranyháznak becézett otthon. Jól eldugták a világ szeme elől az ingatlant, egy erdőben található, de közel van hozzá egy tó is.

2020-ban Kabajevának építtetett egy másik házat is, ami közel található a rezidenciához. Természetesen egész nap testőrség őrzi a területet, illetve a nő kívánságait egy több főből álló csapat elégíti ki. Putyin páncélvonatával ingázik Moszkva és Valday között. Meglepő, de a riportból az is kiderült, hogy az orosz elnöknek magánpályaudvara is van Szocsiban, illetve a Moszkva melletti Novo-Ogarjovóban.

A házaktól nagyjából egy távolságra található egy hatalmas fürdőkomplexum szoláriummal, kriokamrával, 25 méteres úszómedencével, törökfürdővel, szaunával, iszapszobával, masszázsfürdőkkel, illetve kozmetikai és fogászati részlegekkel.

Képes összeállításunkban megnézheted a palotát kívülről és belülről.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük