Vin Dieselt félmeztelenül kapták le: a színészt nem zavarják a pluszkilók
Vin Dieselt az alakja miatt támadják ismét, azonban a színész nem foglalkozik a kritikákkal.

vin-diesel-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vin Diesel, korunk egyik legnépszerűbb akciósztárja jelenleg Olaszországban nyaral családjával, szerelmével, Palomával és három gyermekükkel, a 13 éves Haniával, a 11 éves Vincenttel és a hatesztendős Paulinával.

A héten Portofino közelében, egy luxusjachton fotózták le az 54 éves színészt, aki az elmúlt időszakban magára szedett pár kilót, sajnos emiatt többen gúnyolódni kezdtek rajta, nemcsak a pletykalapok, hanem az internetezők is, de a sztár fittyet hány a kritikusokra.

Vin Dieselről félmeztelen képeket készítettek

Ahogy az alábbi összevágás jobb oldalán is látszik, Diesel sörhasat növesztett, utoljára 2015-ben készültek róla hasonló felvételek, akkor úgyszintén több kritika érte az alakja miatt. A Complex magazinnak elárulta, mi a véleménye a testszégyenítésről.

- Mit érzek, ha az emberek ennyire koncentrálnak erre? Én ezt elfogadom, mert évtizedekig nekem volt a legjobb testem New Yorkban. Ettől nem fognak kevesebben szeretni. Ráadásul a Facebookon vannak éneklős videóim, ennél veszélyesebbé már nem válhatok, nem igaz? - viccelődött.

Az azonban már sokkal jobban zavarja, hogy lesifotósok hada készít róla képeket ahelyett, hogy tiszteletben tartanák, ő is ember, és neki is van magánélete. Elmondta azt is, szerinte nincs semmi baj azzal, ha nem tökéletes az alakja. Amikor nem forgat, és hónapokig nem kell kamerák előtt mutatkoznia, akkor kevesebbet foglalkozik a testével.

2015-ben Instagram-oldalán is beszólt azoknak az újságíróknak, akik a teste miatt gúnyos cikkeket közöltek róla : "Ma az egyik újságíró látni akarta az aputestemet, haha. Elgondolkodtam azon, hogy vajon megmutassak neki róla egy fotót... a testszégyenítés minden esetben helytelen! Ti mit gondoltok erről?" - fogalmazta.

Nem mellesleg arról sem feledkezhetünk meg, hogy egy színész bármikor kaphat olyan munkát, ami miatt az alakját drasztikus módon meg kell változtatnia, hogy most Vin Diesel megint ebben a cipőben jár-e, azt nem tudni, azonban karrierje során már előfordult, hogy egy szerep kedvéért több kilót hízott.

GettyImages-1233603594
Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

- Néha kövér szerepeket játszok. A Védd magadban Jackie DiNorscio pont egy olyan karakter volt, aki el volt hízva egy bizonyos szinten, úgyhogy szórakoztató volt eljátszani őt. Inkább legyen olyan testem, ami képes megfelelni bizonyos szerepeknek.

Paul Walker lánya és Vin Diesel gyerekei együtt

Képes összeállításunkban Paul Walker lányáról és Vin Diesel gyerekeiről láthatsz közös fotókat.

Ezt is szeretjük