Meglepő, hogy fedezték fel Vin Dieselt – Így vált az egyik legnépszerűbb akciósztárrá
El se hisszük mit csinált, amikor megakadt rajta egy rendező szeme.

vin-diesel
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az álomgyárban, ha valaki be akar futni, általában meghallgatásról meghallgatásra járva keresi azt a szerepet, amely a világhírt hozhatja meg számára, vannak azonban olyan sztárok is, akiket az utcán vagy egy teljesen hétköznapi élethelyzetben szúrnak ki szemfüles ügynökök vagy menedzserek.

Vin Diesel korunk egyik legnagyobb akciósztárja, de ő sem született bele a csillogásba, egy hajszál választotta el, hogy fényes hollywoodi karrier helyett bilincsben végezze.

Így fedezték fel Vin Dieselt

Az 52 éves sztár egy színházi rendezőnek köszönheti, hogy befutott. Egy éjszaka pár barátjával úgy gondolta, jó hecc lenne betörni a New York-i Manhattan Színházba és feldúlni azt. Randalírozás közben ütött rajtuk a színház egyik rendezője, Crystal Field.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

We’ve come a long way...

Vin Diesel (@vindiesel) által megosztott bejegyzés,

Valószínűleg megláthatott bennük valamit, ugyanis a vandálkodó fiatalok láttán nem a rendőrséget hívta, hanem szerepeket ajánlott nekik egyik darabjában. A sztár a CNN interjújában emlékezett vissza az esetre.

vin diesel today
Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

- Azt hittem, hívni fogja a zsarukat, de ahelyett azt mondta nekünk, hogy „srácok, máshogyan is játszhattok itt. Gyertek ide mindennap négy órára, és tanuljatok meg néhány sort!” 

Ezután elkezdett Off-Broadway darabokban játszani, hogy aztán Los Angelesbe költözzön, és meghódítsa a mozivásznat. Legelső komolyabb szerepe, Steven Spielberg rendezésében készült Ryan Közlegény megmentése volt.  De az igazi áttörést a Halálos Iramban-filmek hozták meg. Dominic Torettóként idén kilencedjére tér vissza.

Vin Diesel szerelme

A mai napig nem lehet tudni a sztárpárról, hogy összeházasodtak, vagy sem, mert annyira óvják a magánéletüket, csak pletykák terjednek azzal kapcsolatban, hogy házasságban élnek évek óta, de hivatalos megerősítés egyelőre nem történt. Képeken megnézheted, hogy fest Vin Diesel kedvese, Paloma.

Ezt is szeretjük