Vin Diesel ezt jól benézte: a kolléganője ki nem állhatta a csókjelenetüket

Vin Diesel csókjáért valójában ezért nem volt oda kolléganője, Charlize Theron.

vin-diesel-charlize-theron-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vin Diesel és Charlize Theron a 2017-ben debütált Halálos iramban 8. részének forgatásán kerültek furcsa helyzetbe. A színész szerint nagyon jól sikerült a csókjelenetük, azonban kolléganője egyáltalán nem így vélekedett róla.

A szőke sztár elárulta, hogy valójában miért nem nyűgözte le színésztársa, akiért sok nő odáig van.

Vin Diesel és Charlize Theron csókja

Az Independent szúrta ki, hogy Charlize Theron azt nyilatkozta a The Ellen Show-ban, hogy nem érti, miért beszél Vin Diesel folyton a filmben lévő csókjelenetükről. Míg a színész a legnagyobb pillanatként jellemezte a romantikusnak tűnő jelenetet, kolléganője kissé elkeseredetten nyilatkozott róla.

charlize-theron-vin-diesel2
Fotó: Getty Images Hungary/Jeff Kravitz

Theron a filmben Cipher karakterét játssza, egy kiberterroristát, aki sikeresen fordítja Diesel karakterét a családja ellen. A csókot a filmben lényegében a színésznő karaktere erőlteti, aki arra kényszeríti a társát, hogy az ajkát az övéihez nyomja.

Vin Diesel az USA Todaynek mindezek ellenére azt nyilatkozta, hogy szerinte Theron nagyon élvezte a közös csókjukat.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Tudom-e, hogy élvezte? Ó, istenem, igen. Egy csók nem hazudik, az ajkak nem hazudnak. Ő akarta ezt. 

Mindeközben a színésznő küszködött, hogy visszatartsa a nevetését, miközben Ellen az eseményekről kérdezte. Azt is elárulta, hogy szerinte kollégája beszámolója teljesen őrülten hangzik.

charlize-theron-vin-diesel
Fotó: Profimedia

- Egyszerűen nem értem az egészet. Olyan, mintha azt állítaná, hogy életem legjobb pillanatát éltem át miatta. Szeretem, ha egy pasiban több van. Erőteljes csóknak tűnhetett sokak számára. Úgy tűnhetett talán, mintha a számmal szó szerint megtámadtam volna az arcát. 

Johnny Depp és Keira Knightley csókja

Johnny Depp és Keira Knightley a 2003-as Karib-tenger kalózai című filmben dolgoztak együtt, alakításuk sokakat lenyűgözött. A köztük lévő kémia érezhető volt a képernyőn, azonban csak a színésznő élvezte kollégája közelségét. A film forgatása során a legkellemetlenebb pillanat Depp számára a csókjelenet volt.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük