Vilmos az első perctől ellenszenvet érzett Meghan iránt: ezért határolódott el tőle

Vilmos herceg és Meghan hercegné kapcsolatáról lehullt a lepel. Sosem álltak közel egymáshoz.

vilmos-meghan
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katalin és Meghan kapcsolatáról időről időre reppennek fel pletykák, viszont a hercegné és Vilmos herceg viszonyáról már kevesebbet hallani. A királyi család életéről szóló legújabb botránykönyv erre is kitér.

Omid Scobie Végjáték című írása köntörfalazás nélkül ír a monarchia jelenlegi állapotáról, viszályokról és konfliktusoktól: a szerző állítja, Vilmos az első perctől ellenszenvet érzett öccse választottja iránt.

Vilmos herceg és Meghan hercegné

Állítólag Vilmos tudatosan tartotta a távolságot attól a perctől kezdve, hogy Harry bemutatta neki Meghant. Hollywoodi színésznőként számára egyet jelentett az ismeretlennel, ahogy a könyvben fogalmaznak: az élő példája volt a kívülállónak.

meg
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Scobie szerint Vilmos az egész kapcsolatot helytelenítette, úgy vélte, Harryt elvakította az a csillogás, amit Meghan képviselt. Szerinte a szerelmük egyet jelentett a kockázattal a királyi családra nézve.

Az évek múlásával Vilmos egyre inkább eltávolodott Meghantól és ezzel együtt Harrytől is. Gyűlölte és gyűlöli a drámát, amelyek a párost övezik, Meghant pedig önfejűnek tartja, aki dacból nem akart beállni a sorba, és elfogadni, hogy szabályokkal jár ehhez a családhoz tartozni.

Scobie egy, a sussex-i párhoz közeli forrást idézett a könyvben:

- Vilmos teljesen kilépett a testvér szerepéből, és felvett egy másikat: manapság már csak a monarchiára koncentrál.

Katalin hercegné igazi arca

Egy új botránykönyv írója olyan dolgokat állít, amelyek minden eddigi elképzelésünket felülmúlják: Katalint például ridegnek és érzelemmentesnek festi le, de nem ez az egyetlen vád benne a hercegné ellen.

Ez lenne Katalin hercegné igazi arca? Rideg és érzelemmentes nőnek írják le az új botránykönyvben

Katalin hercegnéről azt állítják egy új, a királyi családról szóló könyvben, hogy egyszerűen ignorálta Meghant, amikor az segítséget kért tőle.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük