Vilmos átkozott nőnek nevezte Meghant: ezzel dühítette fel a hercegné a herceget
Vilmos herceg szerint Meghan hercegné rémesen viselkedett az alkalmazottaikkal.

vilmos-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos és Harry kapcsolata évek óta romokban hever, azután mérgesedett el igazán a viszonyuk, amikor Cambridge hercege megkérte az öccsét, ne siesse el az esküvőt Meghan Markle-lel. 

Még lépéseket is tett annak érdekében, hogy megakadályozza a frigyet, megkérte Diana hercegnő testvérét, Charles Spencert, beszélje le Harryt, hogy elvegye Meghant, de végül ezzel csak még rosszabbra fordultak a dolgok, elég csak a 2020-as Megxitre, majd az idén tavasszal nyilvánosságra került botrányos interjúkra gondolnunk. A trónörökösről köztudott, hogy nem szimpatizál sógornőjével, Robert Lacey, a királyi család egyik hivatalos életrajzírója a Daily Mailen írt cikkében fejtette ki, Meghan mivel bosszantotta fel Vilmost.

Vilmos herceget felbosszantotta Meghan hercegné

Bár az esküvő után Harryék is a Kensington-palotában éltek Vilmosékkal, novemberben kiderült, átköltöznek Frogmore Cottage-ba, akik akkor azt sejtették, hogy valószínűleg konfliktusok lehetnek a háttérben, az ő megérzéseik voltak helyesek. Amíg közösen éltek együtt, mélyen megmaradt Vilmos hercegben, ugyanis Fülöp herceg temetése után is róla panaszkodott a barátainak, tudta meg Robert Lacey az egyik forrásától.

Vilmos herceg testbeszéde már 2018-ban elég árulkodó volt.
Vilmos herceg testbeszéde már 2018-ban elég árulkodó volt.
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Pont témába jött a barátaival, hogy mennyi embernek van konfliktusa a sógorával vagy a sógornőjével, erre Vilmos csak nagyot bólintott, majd dühösen kibökte az alábbi mondatot:

- Nézzétek csak meg, hogy az az átkozott nő hogyan viselkedett a személyzetemmel, irgalmatlanul! - olvasható a cikkben.

Miután Meghan hozzáment Harryhez, pár hónappal később egyre több cikk jelent meg a sajtóban a nehéz természetéről, több alkalmazott nem bírta mellette sokáig, emellett már a hajnali órákban e-maileket írt a beosztottaknak. 2021 márciusában zaklatással vádolták.

A cikk az ajánló után folytatódik

A The Times cikkéből akkor kiderült, mindig kipécézett valakit a látóköréből, és azt az illetőt terrorizálta lelkileg, például megpróbálta aláásni a bizalmát.

Inkább érzelmi szinten volt kegyetlen, és manipulálta az embereket, azt hiszem, ezt már nevezhetjük zaklatásnak.

GettyImages-1052412836
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

A Buckingham-palota vizsgálatot is indított ebben az ügyben. Bár Meghan igyekszik az igazát védeni, mert az ő véleménye szerint az alkalmazottak nem voltak alkalmasak, hogy bírják a nyomást és a palotában lévő munkát, ezzel szemben legalább tíz beosztott fog majd felszólalni ellene. A nyomozás várhatóan 2022-ben zárul le.

Lacey a Battle of Brothers: William and Harry – The Inside Story of a Family in Tumult című könyvének bővített kiadásában is kifejtette, mi a nagy különbség aközött, ahogy Meghan és Cambridge hercege és hercegnéje bánnak az alkalmazottakkal.

- Vilmos és Katalin büszkék arra, hogy a beosztottjaikat családtagokként kezelik. Pontosan tudják, hogy nem keresnek annyira túl sok pénzt ezek az emberek, ezért nagyon kedvesek velük. Meghan ezzel szemben megszokta a hollywoodi szolgáltatási kultúrát, pontosan azt kapta, amit csak akart, oly módon, ahogy azt egyszer Harry mondta róla. Ez egy nagyon mély filozófiai ütközés volt köztük.

Katalin Diana ékszerét viselte

Képes összeállításunkban megnézheted, Katalin hercegné milyen csodaszép volt a júniusi G7-csúcstalálkozón.

Ezt is szeretjük