Vilmos herceg ezért titkolta, hogy elkapta a koronavírust: még a lélegzés is nehezére esett
Vilmos herceg komoly tüneteket produkált, amikor elkapta a koronavírust.

vilmos-herceg-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Károly hercegről március végén derült ki, hogy megfertőződött a koronavírussal, mindezt a Clarence House szóvivője jelentette be. A 71 éves trónörökös szerencsére csak enyhe tüneteket produkált, és sikeresen kilábalt a betegségből.

Eddig úgy tudtuk, hogy a brit királyi család tagjai közül egyedül a walesi herceg kapta el a koronavírust, ám kiderült, idősebbik fia, Vilmos herceg is elkapta a betegséget még áprilisban.

Vilmos herceg ezért titkolta, hogy elkapta a koronavírust

A The Sun brit lap megírta, hogy Cambridge hercege édesapjához hasonlóan, tavasszal fertőződött meg, egy hivatalos eseményen vallotta be mindezt.

- Annyi fontos dolog zajlott akkoriban, és nem akartam, hogy aggódjanak - adott magyarázatot a herceg arra, miért nem jelentette be hivatalosan, hogy megfertőződött a betegséggel.

GettyImages-1229198109
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Lesokkolta, amikor kiderült, hogy pozitív lett a COVID-tesztje, de próbálta pozitívan látni a helyzetét, elhatározta, ezt a fertőzést is úgy legyőzi, mint bármilyen más betegséget. Míg Károly enyhe tüneteket produkált, ő kevésbé volt ennyire szerencsés, ezt már a bulvárlap egy bennfentese mesélte el.

- Vilmost elég durván ledöntötte a lábáról a vírus. Egy ponton alig kapott levegőt, érthető módon a környezetében mindenki pánikolt. 

A brit királyi család tagjai közül Károly volt a másik, aki megfertőződött a vírussal.
A brit királyi család tagjai közül Károly volt a másik, aki megfertőződött a vírussal.
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Cambridge hercege pont közvetlenül édesapja és Boris Johnson brit miniszterelnök megfertőződése után lett beteg. Johnsont még kórházba is szállították, annyira súlyosak voltak a tünetei, éppen ezért Vilmos úgy vélte, túl sok lenne az angol népnek, ha róla is kiderülne, mennyire komoly tüneteket produkált a vírus miatt annak ellenére, hogy nem is a veszélyeztetett csoportba tartozik. Amellett, hogy még fiatal, 38 esztendős, alapvetően fitt és egészséges, nincs semmilyen krónikus betegsége.

Katalin hercegné régi fotói

Katalin rengeteget változott, mióta hercegné lett belőle.

Ezt is szeretjük