Ez Katalin hercegné és Vilmos herceg jó házasságának titka - Egy ismerősük vallott róla
Vilmos és Katalin párosa ezért működik olyan jól.

vilmos-herceg-és-katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné 2011-ben mondták ki a boldogító igent, azóta született három gyönyörű gyermekük, György, Charlotte és Lajos.

A cambridge-i hercegi pár a királyi családért rajongók egyik első számú kedvence. Bár nem érintkezhetnek egymással, ha egy nyilvános eseményen megjelennek együtt, de az egymásra vetett pillantásaikból jól látszik, hogy mennyire szeretik és tisztelik a másikat. 

Ezért működik jól Vilmos és Katalin házassága

Arról, hogy miért is működik ilyen jól a házasságuk, egy közeli ismerősük mesélt a People magazinnak. Mint kiderült, Vilmos egy hevesebb vérmérsékletű ember, ezzel szemben Katalin egy nagyon nyugodt természet, és egy igazi támogató ember, folyamatosan ösztönző hatással bír a férjére.

- Figyelnek egymásra, de mind a ketten más módon teszik ezt meg. Néhányan azt gondolnák róluk, hogy régimódi házasságban élnek, de náluk ez vált be. Mind a ketten más szerepet töltenek be, együtt viszont egy igazi csapatot alkotnak.

A hivatalos eseményeken jó párost alkotnak, Vilmos szokott általában beszédeket tartani, míg Katalin az ott jelen lévőkkel beszélget.

Még az egyetemi éveik alatt szerettek egymásba a 2000-es évek elején, Katalin 2019 decemberében Mary Barry főzőműsorában elárulta, anno mivel vette le őt a lábáról a herceg.

- Az egyetemi éveink alatt rendszeresen főzött mindenféle ételt. Azt hiszem, ezzel nyűgözött le engem igazán, Mary! Bolognai szószt és hasonló más dolgokat készített. A mai napig néha ő készíti el a reggelit, nagyon jó ezen a területen - vallotta be.

Katalin legszebb ruhái tavalyról

Katalin hercegné ilyen gyönyörű ruhákban tündökölt 2019-ben.

Ezt is szeretjük