A grimaszoló Lajos herceg ellopta a show-t a parádén: Charlotte-ról és Györgyről is imádni való képek készültek

Vilmos herceg és Katalin hercegné gyerekeiről nagyon édes képek készültek a 2022-es Trooping The Colour parádén.

cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Június 2-án rendezték meg Londonban a Trooping The Colour parádét, amelyet Erzsébet királynő 96. születésnapja, illetve uralkodásának 70. évfordulója alkalmából rendeztek meg. A zászlós díszszemlét nem hagyták ki Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekei sem, György, Charlotte és Lajos.

Vilmos herceg és Katalin hercegné gyerekei a 2022-es Trooping The Colour parádén

A koronavírus miatt 2020-ban és 2021-ben is elmaradt a Trooping The Colour, ami hatalmas csalódottságot okozott akkor a rajongóknak, ugyanis a parádé alatt hagyomány, hogy a királyi család tagjai kiállnak a Buckingham-palota erkélyére, hogy megtekintsék a díszszemle legvégén induló repülőgépeket, amelyek tiszteletbeli kört tesznek a királynő kedvéért. Ekkor a kisgyerekekről általában mindig tündéri vagy éppen humoros képek készülnek.

Idén egyértelműen Lajos herceg lopta el a show-t, a négyéves kis herceget nagyon aranyos pillanatokban kapták le. Mint bármilyen átlagos gyerek, csodálkozva nézte a repülőgépeket, olykor pedig vicces grimaszokat vágott közben. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételek készültek a királyi csemetékről, Györgyről, Charlotte-ról és Lajosról.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük