Kiderült, Vilmos és Katalin gyerekei mit csinálnak a nyári szünetben: Erzsébet királynővel is együtt mókázhatnak
Katalin és Vilmos gyerekei egy előkelő póniklubhoz fognak csatlakozni.

erzsébet-dédikkel-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A királyi családban már szinte hagyománnyá nőtte ki magát, hogy a gyerekeket már egész pici koruktól megtanítják lovagolni.

Vilmos herceg és Katalin hercegné is így tesz a gyerkőceikkel, Györgyöt, Charlotte-ot és Lajost be is íratták egy előkelő póniklubhoz, amit majd a nyári szünet során látogatnak meg rendszeresen, emellett, ha remélhetőleg Angliában a járvány miatt nem lesznek szigorítások, Erzsébet királynővel is sok időt tölthetnek majd a gyerekek.

Katalin és Vilmos gyerekei a dédimamájukkal is sok időt tölthetnek majd

A The Times közölte, hogy a két herceg és a kis hercegnő nagymamájuk nyomdokaiba lépnek, ugyanis az első pónijaikon lovagolhatnak majd Erzsébet királynő társaságában Windsorban és Balmoralban is.

A gyerekek a nyáron dédimamájukkal is sok időt tölthetnek majd a tervek szerint.
A gyerekek a nyáron dédimamájukkal is sok időt tölthetnek majd a tervek szerint.
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Emellett egy póniklubba is beíratták őket, ahol még inkább elsajátíthatják a lovaglás csínját-bínját. Amíg a koronavírus miatt Katalinék a londoni Kensington-palotából áttették a székhelyüket a vidéki Anmer Hall birtokukra, addig is sokat gyakoroltak már a kisgyerekek lóháton. A gyerekek közül főleg Charlotte hercegnő rajong ezekért a gyönyörű állatokért, csupán 17 hónapos volt, amikor először ült pónilovon.

Erzsébet királynő mindig is a lovaglás szerelmese volt.
Erzsébet királynő mindig is a lovaglás szerelmese volt.
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Volt is kire ütnie a kislánynak, hiszen köztudott, hogy a királynő a lovaglás nagy szerelmese, már négyéves kora óta űzi ezt a sportot, a karanténidőszakban is gyakran él ennek a nagy szenvedélyének. A birtokához tartozó Home Parkot látogatja meg, ahol istállói is vannak.  Carltonlima Emmának hívják kedvencét, általában az ő hátán tesz pár kört a szabad levegőn.

Erzsébet királynő a koronavírus miatti szigorítások miatt az elmúlt egy évben szeretteit általában csak webkamerán keresztül láthatta, hiszen az áprilisban 95. születésnapját ünneplő uralkodónő a veszélyeztetett korosztály közé tartozik. Azt tanácsolták neki, hogy a windsori kastélyban töltse a karantént Fülöp herceggel, és igyekezzen minél kevesebb emberrel érintkezni. Bár 2020-ban néhány alkalommal kivételt tettek a férjével, például elmentek Beatrice hercegnő tavaly nyári esküvőjére, emellett Balmoralban is együtt nyaraltak a legközelebbi családtagokkal. A királynő egyszer Vilmos herceggel még hivatalos látogatást is tett, ám akkor is tartották egymástól a másfél méteres távolságot.

Katalin hercegné legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű ruhákban tündökölt 2020-ban Katalin hercegné.

Ezt is szeretjük