Vilmos így szidta Meghant az öccse előtt: durva vita alakult ki a testvérek között

Vilmos herceg és Harry herceg durva vitája Meghan pocskondiázása után fajult el.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg memoárja, a Spare, magyarul a Tartalék bár csak január 10-én jelenik meg, a The Guardian már közölt belőle exkluzív részleteket.

Az egyik fejezetben említést tett élete egyik legkeményebb vitájáról, ami közte és bátyja, Vilmos herceg között tört ki még 2019-ben.

Vilmos herceg és Harry herceg vitája

Amikor a balhé megtörtént, akkor Harry és Meghan még a Kensington-palotához tartozó Nottingham Cottage-ban éltek. Bátyja egy alkalommal meglátogatta ott az öccsét, hogy elbeszélgessen vele a megromlott kapcsolatukról és a brit sajtóval való küzdelmeikről. Sussex hercege szerint bátyja már elég forrófejű volt, amikor megérkezett hozzá.

A testvérek 2019 novemberében, ugyanebben tört ki az óriási vita köztük.
A testvérek 2019 novemberében, ugyanebben tört ki az óriási vita köztük.
Fotó: Mark Cuthbert / Getty Images Hungary

Vilmos herceg Meghant szidta, egy érzéketlen, bunkó és nehéz természetű nőként jellemezte. Harry azonnal védelmébe vette feleségét, és azt vágta testvére fejéhez, hogy ezekkel a jelzőkkel csak a sajtó narratíváját ismételgeti, és ennél sokkal többet nézett volna ki belőle.

Ezután üvöltözni kezdtek, és sértegették egymást. Végül Vilmos kibökte, csak segíteni próbál a testvérének.

- Most te ezt komolyan mondod? Segítesz nekem? Már bocsánat, de te ezt így hívod? Segítségnek? - szólt be bátyjának Sussex hercege.

Vilmos ezután csak még dühösebb lett, majd káromkodva üvöltözött. Harry megijedt, és a konyhába ment inkább, de a trónörökös azonnal követte. A kisebbik testvér erre adott egy pohár vizet neki, hátha ettől lenyugszik, de nem érte el vele a célját.  

profimedia-0733543314
Fotó: Profimedia

- Minden olyan gyorsan történt. Megragadt a galléromnál fogva, letépte a nyakláncomat, és a földre taszított. Pont a kutya táljára estem rá, ami eltörött alattam, és megvágta a hátam. Egy pillanatig kábultan feküdtem, majd felálltam, és mondtam neki, hogy tűnjön el innen.

Vilmos arra kérte testvérét, hogy üssön neki vissza, de erre Harry nem volt hajlandó. Ezután Wales hercege elment, de nem sokkal később sajnálkozva visszatért, hogy bocsánatot kérjen. Miután ez megtörtént, ezt mondta testvérének:

- Nem muszáj ezt Megnek elmondanod!

- Arra célzol, hogy megtámadtál engem? - kérdezte Harry.

- Nem támadtalak meg, Harold! - érkezett a válasz.

A herceg nem mondta el a nejének rögtön, mi történt közte és testvére között, helyette a terapeutáját hívta fel. Meghannak csak akkor számolt be a kemény vitáról, miután a hercegné észrevette a herceg sérüléseit a hátán. Harry szerint felesége nagyon elszomorodott a történtek hallatán.

Katalin leggyönyörűbb ruhái

Katalin hercegnének ezek voltak a legszebb ruhái 2022-ben.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük