Vilmos herceg egyből érezte, hogy Meghannal baj lesz: ezt mondta Harrynek a hercegnéről

Ez volt Vilmos herceg első benyomása Meghan hercegnéről.

Vilmos herceg első benyomása Meghan hercegnéről
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vilmos hercegnek már az elejétől kezdve nem volt szimpatikus Meghan hercegné, erről Omid Scobie írt a Végjáték című könyvében, de Harry herceg is utalt rá a Tartalék című memoárjában.

Ez volt az első benyomása Vilmos hercegnek Meghan hercegnéről

Már a Harry & Meghan dokumentumsorozatban is megemlítette Sussex hercegnéje, hogy egy teljesen más kultúrában nőtt fel, így amikor Harry bemutatta őt Vilmosnak és Katalinnak, egyből kiütköztek a különbségek, hiszen Meghan egy szakadt farmerban és mezítláb üdvözölte a hercegi párt. Scobie a könyvében leírta, hogy Vilmosnak az volt az első benyomása a színésznőről, hogy ő egy igazi kívülálló.

GettyImages-951114900
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

A herceg úgy vélte, Harryt olyan mértékben elragadta a csillogás és az amerikai életöröm, hogy emiatt nem volt hajlandó elismerni azokat az íratlan szabályokat és kockázatokat, amelyek egy párkapcsolatra vonatkoznak. Ráadásul ők a királyi család, nem hétköznapi életet élnek, és nem mindenki alkalmas arra, hogy a koronát képviselje. Érezte, hogy Harry olyasmibe rohan, amely a királyi család imázsának romlását fogja eredményezni.

Pont emiatt figyelmeztette az öccsét, de mind tudjuk, hogy ezek hiábavalóak voltak, hiszen Harry már egy év járás után gyűrűt húzott Meghan ujjára, majd az eljegyzésük hivatalos bejelentése után fél évvel össze is házasodtak.

- Ő egy amerikai színésznő, Harold. Bármi megtörténhet - idézte Harry a bátyját a memoárjában.

Vilmos és Katalin ordibálásától zeng gyakran a ház: kiderült, milyen a kapcsolatuk valójában

Vilmos herceg és Katalin hercegné kapcsolatáról írt a királyi szakértő.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük