Régen volt már ilyen szexi Victoria Beckham
Az általában hűvös, karót nyelt divattervezőként megjelenő focistafeleség ezúttal kimondottan vonzó külsőt öltött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egykori Spice Girls-tagból divattervezővé avanzsált Victoria Beckhamet az utóbbi időben leginkább csak a retusált Armani-fotókon lehetett szexinek látni. A valóságban ugyanis nőies idomok helyett leginkább beesett arca és kilátszó csontjai vonzották a tekintetet, nem beszélve állandóan morcos pillantásáról.

Látványos a különbség

Ezért is részesítette kellemes meglepetésben a Los Angeles Lakers legutóbbi kosármeccsén a nézőket az újjászületett focistafeleség, aki hosszú idő óta először tényleg szexisnek tűnt, ráadásul mindenféle retusálás és egyéb képmachináció nélkül!

Régi élet, új frizura

Ki tudja, talán az új, félhosszú, lazán borzolt frizura, vagy az egyszerűségében nagyszerű, pólós-farmeros öltözék, esetleg a természetesnek ható smink volt az oka.

Esetleg az, hogy végre együtt lehetett a Beckham família, férjestül-gyerkőcöstül. Sőt, még azt is megkockáztatnánk, nem kizárt, hogy néhány kilót magára szedett, ami egyébként már nagyon ráfért csontos testére.

Végre jól néz ki

Mindenesetre a 35 éves sztárt elnézve az ember lánya végre kapisgálni kezdi, miért is szeretett bele annak idején a jóképű David Beckham.

Egyébként hihetetlen, hogy a világhírű páros immáron 1997 óta együtt van. Bár Beckham azóta is focizik - persze nem ugyanabban a csapatban -, felesége sok mindent kipróbált már.

Szólókarrierbe kezdett, kiadott egy önéletrajzi és egy stílustanácsadó könyvet, szült három fiút, felvillantott egy tucat frizurát, ki- és berakatta implantátumait, miközben legalább félszáz pár tűsarkút is elkoptatott. Mostanság pedig a már említett dizájnerséggel próbálkozik, a szakértők szerint nem is rosszul.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Első kollekciójával 2008-ban jelentkezett a New York-i divathéten, a borsos árú ruhákat  - 200 ezer és 600 ezer forint között adja őket - a kritika az egekig magasztalta.
Ezt is szeretjük