Victoria Beckham smink nélküli képet posztolt - Így fest, ha nem visel több réteg festéket
Victoria Beckham megmutatta, hogyan fest smink nélkül.

victoria-beckham-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Victoria Beckham azon világsztárok közé tartozik, akik igyekeznek minden esetben a legtökéletesebb oldalukat mutatni.

Nemcsak a hajára és a ruhájára, hanem a sminkjére is gondosan ügyel, azonban Instagram-oldalán megmutatta rajongóinak, milyen, ha egyáltalán nincs rajta festék.

Victoria Beckham smink nélküli fotója

A divattervezéssel foglalkozó üzletasszony egy szérummal a kezében pózolt, amit ő és az Augustinus Bader kozmetikai cég fejlesztett ki. Ahogy látszik, gyönyörű a bőre, rajongói is agyondicsérték, hogy mennyire remekül néz ki smink nélkül is.

2017-ben az Into The Gloss szépségmagazinnak bevallotta, hogy régen nagyon problémás bőre volt.

- Ahogy idősödtem, a bőröm egyre szebb lett. Amikor fiatalabb voltam, sok gondot okozott a bőrápolás, a pattanásaimat és egyéb apró hibákat folyton el kellett fednem. Szerencsére most már nem kell ilyennel bajlódnom, hiszen az ember idővel rájön, melyek azok a szépségápolási rutinok, amik beválnak neki.

Összetett az arcápolási rutinja. Miután lemossa a festéket sminklemosó törlőkendővel, arclemosó gélt használ, többféle terméket szokott használni annak érdekében, nehogy a bőre túlságosan is hozzászokjon az adott kencéhez. Hetente több alkalommal is radírozza a bőrét. Miután ezekkel végzett, köves arcmasszírozót is használ, ezután pedig hidratálókrémet ken fel magára.

Énekesnők smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Lady Gaga, Adele vagy éppen Jennifer Lopez smink nélkül.

Ezt is szeretjük