Bajban van Beckhamék házassága - Beszédes fotó készült Victoriáról
A Vogue címlapján pózolt a család, egyvalaki azonban lemaradt a képről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek
A Vogue címlapján pózolt a család, egyvalaki azonban lemaradt a képről.

Victoria és David Beckham házassága sokáig rendíthetetlennek bizonyult - a páros 19 éve kötötte össze az életét, most azonban úgy tűnik, négy gyermekük sem képes összetartani őket.

Bajban van a házasságuk?

Hónapok óta pletykálnak arról, hogy komoly problémák vannak Beckhamék kapcsolatában, ők azonban ezidáig tagadták a vádakat, és közölték: szó sincs válásról. Most azonban, a Vogue címlapján Victoria már szinte szingli anyaként szerepel a gyerekei körében, a sztárfocista azonban sehol.

Ráadásul csak kínosabbá tette a helyzetet az, hogy, amikor az egykori Spice Girlt megkérdezték arról, milyen a házassága, egy elég hivatalos, igencsak kitérő választ adott:

- Talán egyikünk is itt tartana most, ha nem találkoztunk volna oly sok évvel ezelőtt? Ez az egységről szól. Együtt erősebbek vagyunk, mint akkor, ha hat különálló egyén lennénk. Tiszteljük a családi köteléket, ennyi az egész - nyilatkozta Posh.

Miután a sajtósaik rájöttek, hogy milyen rossz képet fest ez a famíliáról, végül mégiscsak rávették Davidet, hogy ő is szerepeljen egy fotón - az előfizetői példány címlapján tehát nem Victoria szerepel a gyerekekkel, hanem ő és David pózolnak egy mezőn, azonban láthatóan nem túl nagy köztük az összhang.

Habár egy közeli barátjuk szerint szó nincs házassági gondokról - David Beckhamnek egészen más jellegű konfliktusa van a feleségével:

- Davidnek nem tetszik, hogy Victoria celebeket akar csinálni a gyerekeikből, szerinte ez túl korai, és szeretné, ha még sokáig gyerekek maradnának. Nagyon kellemetlenül érzi magát emiatt, és nem örült, hogy Victoria belement a címlapfotóba - nyilatkozta a Daily Mailnek az állítólagos ismerős.

Ezt is szeretjük