Ilyen dögös Victoria és David Beckham 19 éves fia - Szétszedik a csajok Brooklynt

Egyre jobban hasonlít híres édesapjára.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

David Beckhamért a kilencvenes évek óta megőrülnek a nők - már lassacskán három évtizede odavannak a jóképű, kockahasú, tetovált focistáért.

Fia is nagyon jóképű

A sztár 19 éves fia, Brooklyn sem kevésbé népszerű a nőknél: a héten Miamiban, egy strandon kapták le a fotósok - még alig érkezett meg a partra, de máris megrohamozta őt egy csapat lány egy közös fotó reményében.

Ahogy a képeken is látszik, Brooklyn az apja nyomdokaiba lépett - már ami a jó külsőt és a tetoválások iránti szeretetet illeti, ugyanis a dögös sztárcsemete testét is jó néhány rajz díszíti már.

Ennek az édesanyja, Victoria kevésbé örül: hiába próbálta rávenni a fiát, hogy várjon még a varratással, Brooklyn hajthatatlan volt, hiszen kiskora óta irigyli apja ikonikus tetoválásait.

Mindenesetre a lányoknak, úgy tűnik, tetszenek a tetkók - legalábbis nagyon lelkesen bújtak oda Brooklynhoz a róluk készült közös fotón.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük