Ilyen dögös Victoria és David Beckham 19 éves fia - Szétszedik a csajok Brooklynt

Egyre jobban hasonlít híres édesapjára.

beauty and style
Top olvasott cikkek

David Beckhamért a kilencvenes évek óta megőrülnek a nők - már lassacskán három évtizede odavannak a jóképű, kockahasú, tetovált focistáért.

Fia is nagyon jóképű

A sztár 19 éves fia, Brooklyn sem kevésbé népszerű a nőknél: a héten Miamiban, egy strandon kapták le a fotósok - még alig érkezett meg a partra, de máris megrohamozta őt egy csapat lány egy közös fotó reményében.

Ahogy a képeken is látszik, Brooklyn az apja nyomdokaiba lépett - már ami a jó külsőt és a tetoválások iránti szeretetet illeti, ugyanis a dögös sztárcsemete testét is jó néhány rajz díszíti már.

Ennek az édesanyja, Victoria kevésbé örül: hiába próbálta rávenni a fiát, hogy várjon még a varratással, Brooklyn hajthatatlan volt, hiszen kiskora óta irigyli apja ikonikus tetoválásait.

Mindenesetre a lányoknak, úgy tűnik, tetszenek a tetkók - legalábbis nagyon lelkesen bújtak oda Brooklynhoz a róluk készült közös fotón.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük