Merevre botoxoltatja magát a bombázó Vanessa Williams
Vanessa Williams szereti a botoxot, de még ránctalan arccal sem sikerült elérnie, hogy férje hű maradjon.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki gondolná, hogy Vanessa Williams, az Ugly Betty - Címlapsztori sztárja bizony már 46 éves? Merthogy dermedt arca és kissé duzzadt ajkai valahogy kortalanná varázsolják arckifejezését – és ezt most nem igazán bókként értjük. Hiszen miért jó az, ha közeledvén az ötvenhez ugyanolyan – ha nem olyanabb – ránctalan valaki, mint huszonévesen?

A fekete bombázó először akkor irányította magára a világ figyelmét, amikor húszévesen megnyerte az amerikai szépségkirálynő-versenyt, hiszen addig sosem koronáztak meg színes bőrű hölgyet ezen a megmérettetésen.

Természetesen egyes körökben hatalmas felhördülést okozott az afroamerikai szépségkirálynő megválasztása, Williamst több ízben életveszélyesen megfenyegették, és rasszista névtelen leveleket is kapott. Ráadásul egy magát megnevezni nem kívánó jóakarója telefonon figyelmeztette, hogy előkerültek meztelen fotói.

Sok mindent bevállal

Az erotikus képeket, amiken egy másik hölggyel szerepel, még 1982-ben készítette róla Tom Chiapel fotográfus.

Williams szerint a különc fotós új koncepciót akart megvalósítani a két pucér szépséggel, ezért volt szükség arra, hogy imitált leszbikus pózokban fényképezze őket.

Mondanunk sem kell, hogy ez a téma akkoriban sokkal botrányosabbnak számított, mint manapság, amikor lépten-nyomon szájon csókolják egymást a feltűnésre vágyó nők.

Mindenesetre a kiszivárgott képeket felajánlották Hugh Hefnernek, aki azonban visszautasította a publikálást, mert megsejtette, hogy Williamstől nem kértek engedélyt. A Penthouse főnöke már nem volt ilyen etikus, le is hozták a botrányos fotográfiákat, és ezzel 14 millió dolláros hasznot söpörtek be.

Lemondott a koronáról

Az ébenszínű bombázó végül lemondott a szépségkirálynői koronáról, így első udvarhölgyét, egy afrikai-olasz származású szépséget koronáztak meg helyette. Az ékkövekkel kirakott fejékszer azonban nem kellett visszaszolgáltatnia.

Sőt, a Miss America Szövetség adatbázisában hivatalosan Vanessa L. Williams Miss America 1984, míg a később királynővé tett ezüstérmes, Suzette Charles Miss America 1984b jelzéssel szerepel.

Azóta persze sok víz lefolyt a Dunán, és a sztár bizonyított mind a filmvilágban – többek között ő szerepelt a Schwarzenegger-féle Végképp eltörölni című akciómoziban is -, mind pedig a zenében.

Csak azt a botoxot tudná végre elfelejteni! Erre azonban nincs sok esély, hiszen a színésznő bevallottan nagy rajongója a szernek. Ahogy egy korábbi interjúban elmondta:

- A botox igazi csodaszer, nincs vágás, semmi, egyszóval imádom. Persze azért színésznő vagyok, így szeretném mozgatni az arcizmaimat is, szóval nem használom állandóan.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Babaarca sem tudta azonban megvédeni a csalódástól: Rick Fox kosarassal 1999-ben házasodtak össze, és bár a rákövetkező évben megszületett kislányuk, kapcsolatuk mégsem volt zökkenőmentes. 2004-ben ugyanis egy másik nővel látták nyilvánosan összeborulni a férfit, aminek csúnya válás lett a vége.
Ezt is szeretjük