Merevre botoxolják a 4 gyerekes Vanessa Williams arcát
Vanessa Williams énekes-színésznő bevallotta szenvedélyét, miszerint injekciókkal feszesíti arcát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Betty, a csúnya lány sorozat amerikai verziójának sztárja, a 46 éves Vanessa Williams elég nagy megdöbbenést váltott ki közelmúltbeli interjújával, melyben nyíltan bevallotta, hogy megszállottan él a botox adta lehetőségekkel.

A sorozattal állandóan képernyőn van, talán ezért feszesít olyan sűrűn

Ha a celebeket fiatalságuk titkairól faggatják, leginkább sértődés vagy porhintés a válasz. Sokan még akkor is bőszen tagadnak, amikor a szabás-varrás nyomai már feltűnőek az arcukon. Nos, a sikeres sztármami az őszinteség híve, így inkább nem csatlakozott a füllentők táborához.

Csodaszerként imádja

- Persze, használok botoxot. Azt hiszem, minden nő, akit ismerek, magába injekcióztatta már. Ez egy csodaszer. Nincs vágás, egyszerűen imádom! – vallotta be az ismert riporter, Barbara Walters interjúműsorában meglepő őszinteséggel.

Az 1983-as Miss Amerika győztesének nyilván nem könnyű megbirkózni az öregedés látható jeleivel, de szenvedélyes kirohanása ellenére is tisztában van a szer káros hatásaival.

- Színésznőként dolgozom, és még szeretnék is egy jó darabig, úgyhogy nem áll szándékomban lefagyasztani az arcomat – tette hozzá bölcsen a sztár.

Állandóan pörög

A gyönyörű énekes-színésznő lelkendezve beszélt a méreg előnyeiről, a kozmetikai szerek mellett aktív életmódjával is tesz a korai öregedés ellen. A négygyerekes sztármami a rohanás közepette is ügyel karcsú vonalaira.

- Reggelire csak egy fél krémsajtos zsemlét és egy fél csésze kávét fogyasztok. Ha fogyni akarok, kevesebbet eszem, akkor nincs se tejtermék, se cukor – mesélte az elfoglalt színésznő.

A Grammy-, Emmy- és Tony-díjas művésznőnek tényleg sűrűek a napjai, nyolc stúdióalbummal, sikeres filmekkel, musical- és színházi szerepek sorával a háta mögött még ma is naponta forgat.

A Save the Best for Last sláger előadója kétszer volt házas. Ramon Hervey-től három gyermeke született, a most 22 éves Melanie, a húszéves Jilian és a 16 éves Devin. A baseballjátékos Rick Foxszal való kapcsolatából is született egy lánya, a kilencéves Sasha. A pár 2004-ben vált külön, a szépség azóta hivatalosan szingli, de azért randizgat néha, Rob Mackkel és a színész Vince Vaughnnal is látták már együtt.
Ezt is szeretjük