Pucér fotókon illegeti magát Vanessa Hudgens
A High School Musicalből
A 20 éves színésznőnek nem ez volt az első ilyen ügye, most ismét kiszivárogtak meztelen képei.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vanessa Hudgens amatőr pucér fotói a hét elején szivárogtak ki az internetre, és érthető módon pillanatok alatt bejárták a világot.


A meglehetősen erotikus képeket a húszéves amerikai celebmaca készítette magáról a fürdőszobában. Hudgens először ruhában pózolt, majd fokozatosan szabadult meg öltözékétől, így tárva fel intim bájait!

Nem ez volt az első eset azonban a feltörekvő híresség életében, hogy róla készült amatőr meztelen fotók láttak napvilágot. 2007. szeptember 6-án kerültek nyilvánosságra azok a pikáns képek, amelyeken fehérneműben, illetve pucéran illegette magát.

Szégyellte magát és megbánt mindent

Hudgens akkor azt közölte szóvivőjén keresztül, hogy a magánjellegű anyag egy szerencsétlen véletlen folytán került az internetre.

Majd elnézést kért, azt állítva, hogy kifejezetten szégyelli magát az eset miatt, és nagyon megbánta, hogy ilyen jellegű képeket készített magáról.

Hiába a bűnbánó hozzáállás, az ilyen esetek többségében ugyanis sokan szándékoltságot gyanítanak.

Ami teljességgel érthető, hiszen nincs is jobb hírnévnövelő módszer annál, mint egy-egy pajzán képet kiszivárogtatni.

Megerősíti a gyanút, hogy Hudgens legújabb filmjének, a Banslam című komédiának augusztus 14-én lesz a premierje a tengerentúlon.

Elképzelhető tehát, hogy az ifjú színésznő így próbál egy kis reklámot csapni a mozinak, hátha jobban szerepel majd a pénztáraknál. Vanessa Hudgensnek semmi oka nem lehet panaszra karrierjét illetően.

A Szerelmes hangjegyek sztárját a Forbes a 20. legjobban kereső harminc év alatti hollywoodi sztárnak kiáltotta ki, az FHM pedig tavaly és idén is szerepeltette a világ száz legdögösebb nőjét összegyűjtő listáján.

Ezt is szeretjük