A High School Musical fekete szépsége volt: ennyit változott 34 éves korára Vanessa Hudgens
A Disney-sztár 16 év alatt hatalmas változáson esett át, friss fotóin teljesen máshogy fest, mint tinikorában.

vanessa-hudgens-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vanessa Hudgenst 2006-ban ismerte meg a világ, amikor a High School Musical női főszerepét formálta meg. A színésznőt azóta olyan filmekben láthattuk, mint a Karácsonyi cserebere, a Karácsonyi lovag vagy éppen a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk.

A fekete hajú szépség rengeteget változott az elmúlt 16 évben, amelyet friss fotóin a rajongói is egyből kiszúrtak. Egyesek szerint megcsináltatta a melleit és számos plasztikai beavatkozáson esett át az elmúlt időszak során.

Vanessa Hudgens változása 

A 34 éves színésznőnek rengeteg kritikával kellett szembenéznie a külseje miatt, amikor egy szexi fehérneműben lépett ki a kifutóra a Savage X Fenty show-n 2021 októberében. Sokak szerint a bájos, angyalarcú Disney-sztár alig hasonlít egykori önmagára. 

vanessa-hudgens2
Fotó: Kevin Mazur / Getty Images Hungary

Ha jobban megnézzük az arcát, láthatjuk, hogy a korábbi természetes vonásainak már nyoma sincsen. Vanessa Hudgens nem sokkal később reagált is az őt ért vádakra, és elmondta a véleményét a plasztikai beavatkozásokkal kapcsolatban.

- Ez nemcsak számomra fontos, hanem jelenleg a világban is annak számít. Ez Amerika. Ez az a társadalmi környezet, amelyben élünk. De ha megnézzük az ősi kultúrákat, a különböző kultúrákat a világ minden tájáról, akkor ráébredhetünk, hogy különböző módon érezzük magunkat szépnek. Ezt el kell fogadni - nyilatkozta a US Weekly magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

A sztár nem tagadta, de nem is erősítette meg, hogy a többi ismert emberhez hasonlóan ő is igénybe vett volna valamilyen szépészeti beavatkozást.

- Jelenleg az, hogy az amerikai szépségideálok pontosan milyenek, nagymértékben a plasztikával függ össze.

vanessa-hudgens
Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

Hudgens ezután tisztázta, hogy élt-e hasonló beavatkozásokkal, vagy sem.

- Nem hiszem, hogy ez rossz dolog, de nem hiszem, hogy ez feltétlenül szükséges számomra az életem ezen szakaszában. 

Sztárok, akik nyíltan vállalják, hogy plasztikáztattak

Bár Hollywoodban rengetegen plasztikáztattak, sok híresség mégis letagadja, hogy kés alá feküdt még akkor is, ha látványos a változás. Vannak azonban olyanok is, akik nyíltan vállalják, hogy plasztikai sebész segítségét kérték, és akár még arról is mesélnek, hogy mit szabattak át magukon.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük