Friss fotókon az 59 éves Val Kilmer - A rákkal küzdő színész számára még mindig nehéz a beszéd
Val Kilmer évek óta küzd a torokrákkal.

val-kilmer-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Val Kilmer számára az elmúlt évek nagyon nehéznek bizonyultak, ugyanis torokrákot diagnosztizáltak nála, legelőször 2015-ben röppent fel ennek híre, de akkor még tagadta, hogy igaz volna mindez, végül 2017-ben a Hollywood Reporternek adott interjújában vallott a súlyos betegségéről. 

Így fest most Val Kilmer

Az elmúlt években a nyilvánosság előtt is ritkábban szerepelt, olykor jelentek meg róla aggasztó paparazzifotók, amelyek láttán minden rajongójának megszorult a szíve. A színész igazi harcos típus, és hogy bebizonyítsa, olykor megjelenik nyilvános eseményeken, legutóbb A velencei kalmár című Shakespeare-darab felolvasói estjének egyik vendége volt Al Pacinóval együtt. A két sztár az 1995-ös Szemtől szemben című akciófilmben szerepelt együtt.

Ahogy az alábbi felvételen is látható, Val Kilmer mosolyogva pózolt a kamerába színésztársa oldalán, persze gyakran takarta a kezeivel a nyakán látható gégekanült, ami egyébként a légzés biztosítását szolgálja.

A színész láthatóan azért jobban van, mint a nyáron, azonban az élőbeszéd még most is nehezére esik. 2020 tavaszán jelenik meg az önéletrajzi könyve, ami az I'm Your Huckleberry nevet kapta. Az alkotás megnevezése a sztár 1993-as Tombstone - Halott város című filmjéből származik. Számos titkot rejt a kiadás, amikről eddig még sosem beszélt, várhatóan a rákkal való küzdelméről is szó lesz benne.

A másik nagy dolog, ami 2020-ban történni fog Kilmer életében, az az, hogy megjelenik a mozikban a legendás Top Gun folytatása, amiben ő is szerepelni fog Tom Cruise oldalán.

Így fest most a Top Gun bombázója

Cikkünkből megtudhatod, hogyan néz ki napjainkban a Top Gun női főszereplője, Kelly McGillis.

Ezt is szeretjük