Ő volt a Top Gun szőke bombázója - 62 éves Kelly McGillis
Kelly McGillis már alig hasonlít az általa játszott karakterre.

kelly-mcgillis-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kelly McGillis alakította Tom Cruise szerelmét, Charlotte - azaz Charlie - Blackwoodot a kilencvenes évek sikerfilmjében, a Top Gunban. A mozi akkora népszerűségnek örvendett, hogy idén úgy döntöttek, hogy elkészítik a folytatását, amire visszahívták az eredeti szereplőgárdát is.

Így néz ki ma Kelly McGillis

Már ami Cruise-t és partnerét, Val Kilmert illeti, Kelly McGillisből ugyanis nem kért Hollywood, így ő nem szerepel majd a folytatásban. Azt is elárulta, miért - annak ellenére, hogy csupán öt évvel idősebb a filmbeli párjánál, a kora miatt mondtak le róla a rendezők.

- Öreg vagyok és kövér, ez tény. A koromnak megfelelően, 62 évesnek nézek ki, de hát nem erről szól a film. De tudjátok, jól érzem magam a bőrömben még ennyi idősen, ráncokkal is, és más jellemvonásaimat értékesebbnek tartom ennél - nyilatkozta az Entertainment Tonightnak.

Habár még mindig forgat, inkább kisebb tévéfilmekben és sorozatok mellékszerepeiben bukkan fel. A hazánkban utoljára bemutatott sorozata az L volt 2008-ban, azóta nem játszott komolyabb filmben.

Kelly McGillis a Top Gun forgatásakor és ma.
Kelly McGillis a Top Gun forgatásakor és ma.
Fotó: Getty Images

- Nem a filmes karrierem lett az elsődleges prioritás az életemben. Sosem hoztam meg a döntést arról, hogy ne folytassam, de voltak dolgok, amik jóval fontosabbak voltak. Szeretek színészkedni, szeretem a munkám, imádok a kamera előtt lenni, de nem is tudom. A kapcsolataim, a családom, az emberek, akiket szeretek, sokkal fontosabbak nekem, mint a hírnév.

Aztán jött a betegség is, alfa-1-antitripszint diagnosztizáltak nálam. Ez egy genetikai rendellenesség, ami genetikusan öröklődik. Leállhat a tüdőm vagy a májam miatta. Szóval mindent átértékeltem az életemben, és a színészkedés sokadik helyre került - nyilatkozta korábban a People magazinnak.

Val Kilmer is sokat változott

Hízások, fogyások, küzdelem a rákkal - ezek mind nyomot hagytak Val Kilmeren. Nézd meg, hogy néz ki ma a színész!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük