Val Kilmeren egyre jobban elhatalmasodik a rák - Friss fotóján alig lehet ráismerni
Val Kilmer jó ideje küzd a torokrákkal.

val-kilmer-torokrak-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Val Kilmer már két éve küzd a rákkal. Sokáig titkolta a betegségét, még akkor is tagadta, hogy valóban diagnosztizálták nála a betegséget, amikor csontsoványan, lélegzést segítő készülékkel a torkánál kapták le a lesifotósok.

Ismét kiújult a rákja

Akkor édesanyja árulta el a sajtónak, hogy fia valóban gégerákkal küzd. Tavaly szeptemberben sokkal jobban nézett ki, így a rajongók örültek, hogy sikerült legyőznie a gyilkos kórt, azonban úgy tűnik, ismét felütötte a fejét a szervezetében a betegség, ugyanis fél év után újra lesoványodva, légzéssegítővel kapták le a paparazzók.

Val Kilmert a Comic-Conon kapták lencsevégre Atlantában, ahol a közelgő Top Gun: Maverick című filmet népszerűsítette. Az alkotásban ezúttal Tom Cruise karaktere kerül reflektorfénybe, azonban más régi arcok is feltűnnek benne, így a Kilmer által alakított Tom Kazanski, azaz Iceman is visszatér. Persze csak egy kisebb cameo erejéig, ugyanis a színész már nem a régi - aggódnak is érte a rajongók.

Próbált a rajongókkal közös fotókon is mosolyogni, hogy megmutassa a világnak, hogy nincs nagy baj, de a megváltozott külseje és a torkára erősített gép így is sokat sejtet. Reméljük, ezúttal is felgyógyul a rákból, hiszen még hatvanéves sincs.

Sztárok, akik legyőzték a rákot

Szerencsére a sztárvilágban többeknek is sikerült felgyógyulni a betegségből. Nézd meg, kik győzték le a rákot!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük