Súlyos tragédia! Már nem tudnak segíteni a fiatal énekes mostohafián
Megrázó
Usher mindössze 11 éves nevelt fia már nem fog magához térni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Usher összeomlott a hír hallatán, amely szerint 11 éves mostohafia, Kyle már nem fog magához térni múlt szombaton elszenvedett súlyos balesete után.

Volt feleségével, Tameka Fosterrel
2008-ban egy rendezvényen Kyle-lal a karjában

A 33 éves énekes-rapper nevelt fiát az orvosok agyhalottnak nyilvánították, állítja a TMZ magazin.

Agyhalottnak nyilvánították

Kyle Glover múlt szombaton súlyos sérüléseket szenvedett egy jetski-balesetben az Atlanta közelében található Lanier-tónál.15 éves barátnője is megsérült, az ő állapotáról azonban semmit nem tudni.

A körülményeket máig sem sikerült tisztázni. Annyit tudni, hogy egy 38 éves férfi jetskije a fején találta el a fiút, aki egy motorcsónak által húzott, óriási úszógumin ült. A RadarOnline azt is tudni véli, hogy a férfit Jeffrey S. Hubbardnak hívják, és a család egyik barátja. 

Mentőhelikopterrel azonnal kórházba szállították a 11 éves gyereket, ám a gyorsaság ezúttal nem sokat segített: a TMZ szerint már a beszállításakor sem mutatott agyi aktivitást.   

Miután Usher értesült a balesetről, azonnal repülőgépre ült és Atlantába utazott. Egész éjszaka mostohafia ágya mellett virrasztott.

Kyle Glover Tameka Foster első házasságából született, apja az atlantai ruhakerekedő, Ryan Glover.

Két kisöccse született

Tamekát 2007 februárjában jegyezte el Usher, majd augusztusban az esküvőt is megtartották.

Ugyanebben az évben, november 26-án jött világra első vérszerinti fiúk, Raymond V, majd 2008. december 10-én öccse, Naviyd Ely Raymond is megszületett.Usher 2009 júniusában kezdeményezte a válásukat, miután már majdnem egy éve külön éltek. A válást ugyanezen év novemberében mondták ki.
Ezt is szeretjük