Életveszélyes állapotba került Usher felesége
Az énekes párjánál egy plasztikai beavatkozás közben léptek fel komplikációk, ami miatt mesterségen kómában tartották orvosai.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szomorú hírek láttak napvilágot néhány napja Usher feleségéről. A népszerű rapper 2007. februárjában jelentette be hivatalosan, hogy eljegyezte stylistját, Tameka Fostert.

Az esküvőt májusban tartották volna, ám egészségügyi okok miatt váratlanul el kellett halasztaniuk, ezért végül augusztus elején álltak az oltár elé egy zártkörű ceremónia keretén belül.

Első gyermekük, Raymond V 2007 novemberében született meg, tavaly decemberben pedig megérkezett a második csöppség is a családba, aki a Naviyd Ely Raymond nevet kapta boldog szüleitől.

Meglepő, de Foster alig két hónappal a második szülése után döntött úgy, hogy plasztikai sebészhez fordul, mivel elégedetlen volt a testével.

A 37 éves két gyermekes anyuka Brazíliába utazott, és a São Paulo-i Sírio-Libanês nevű kórházban feküdt kés alá. Az üggyel kapcsolatban több tényező is érthetetlen.

Foster miért döntött úgy, hogy ilyen hamar megműtteti magát, és ha már így határozott, miért pont Brazíliába utazott?

Mesterséges kómában tartották

A műtét rutinbeavatkozásnak számít, hiszen többek között zsírleszívást végeztek Usher párján, ám az altatás közben komplikációk léptek fel, ami miatt azonnal az intenzív osztályra szállították. Az énekes megtiltotta a kórháznak, hogy az esetről nyilatkozzanak, ám annyit mégis lehet tudni, hogy Fosternél komoly keringési és légzési zavarok jelentkeztek, az orvosok pedig 24 órára mesterséges kómában tartották, hogy állapotát stabilizálják.

Az ijesztő hírek hallatán Usher azonnal lemondta a Grammy-gálán való szereplését, és Brazíliába utazott, hogy felesége mellett lehessen.De most már semmit sem bízott a véletlenre, ugyanis egy Los Angeles-i idegsebész is Sao Paolóba repült, hogy felügyelje Foster felépülését.
Ezt is szeretjük