"Még golyót sem érdemelsz" - Uma Thurmant is zaklatta a gyűlölt producer
Az Instagram-oldalán vallott.

uma-thurman-harvey-weinstein-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Ponyvaregény, a Kill Bill-filmek és a Batman és Robin sztárja, Uma Thurman tegnap bevallotta, hogy ő is egyike azoknak a nőknek, akik áldozatul estek a producer Harvey Weinsteinnek - az Instagram-oldalán tálalt ki a zaklatójáról, aki az elmúlt másfél hónapban alighanem a világ leggyűlöltebb férfija lett.

Hadat üzent Weinsteinnek

A színésznő egyik legismertebb filmjéből, a Kill Billből osztott meg egy fotót a közösségi oldalán. Az alkotásban a karaktere egy erős, bosszúvágytól fűtött nő, aki véres revansot vesz az ellenségein, így úgy vélte, ennél megfelelőbb képpel nem is közölhetné a mondandóját:

- Hálás vagyok azért, hogy élek, a szeretteimért, és azokért az emberekért, akiknek van bátorságuk kiállni másokért. Egy korábbi interjúmban elárultam, hogy mélységesen dühít az, ami most Hollywoodban zajlik, és meg is van rá az okom. Csak annyit írok, hogy #metoo. Nagyon fontos dolognak tartom, hogy az ember hagyjon időt magának, hogy legyen igazságos és precíz....szóval egyelőre annyit mondok, hogy boldog hálaadást mindenkinek. Kivéve Harvey-nak és az ördögi segédeinek.

- Örülök, hogy ilyen lassan zajlik a kínzásod - még golyót sem érdemelsz. Hamarosan új részletekkel jelentkezem - írta a színésznő. Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz Uma Thurman következő lépése, de a nyílt hadüzenetének minden bizonnyal lesz folytatása.

Októberben robbant ki a háború Harvey Weinstein ellen, aki a karrierje során több száz színésznőt zaklatott szexuálisan: olyan hollywoodi sztárok is az áldozataivá váltak, mint Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon, Kate Beckinsale, Rose McGowan, Mira Sorvino, Heather Graham, Rosanna Arquette, Lena Headey és Cara Delevingne.
 
Uma Thurman és Harvey Weinstein 2016 januárjában
Uma Thurman és Harvey Weinstein 2016 januárjában
 
Legutóbb Cate Blanchett szólalt fel a befolyásos producerek és rendezők ellen, akik visszaélve a hatalmukkal kihasználják, és egy életre megsebzik a fiatal és naiv színésznőket. Az Instyle-gálán őszintén elárulta a véleményét azokról a férfiakról is, akik azzal védekeztek, hogy az általuk megerőszakolt nők túl kihívóan öltöztek: "Nem azért húzok szexi ruhát, hogy azt hidd, megdughatsz" - mondta a beszédében, ami után nem győzték dicsőíteni a kolléganői - állva tapsolták a díjátadó résztvevői.
 
Ezt is szeretjük