18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A Bűbájos boszorkák színésznőjét is megerőszakolta Harvey Weinstein - Hiába tett panaszt, lerázták
"Erre nincs bizonyíték" - mondta a stúdió igazgatója Rose McGowannek.

rose-mcgowan-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A napokban egyre több világhírű színésznő állt ki a nyilvánosság elé azokkal a megdöbbentő és nyomasztó történetekkel, melyek ahhoz kapcsolódtak, mikre kényszerítette őket, és miket művelt velük évekkel ezelőtt Harvey Weinstein, aki körül mostanra óriásira dagadt a botrány Hollywoodban.

Rose McGowan neve már korábban is előkerült a szexuális zaklatással megvádolt producer botránya kapcsán, ám azt csak tegnap mondta ki, hogy Harvey Weinstein őt is megerőszakolta egy hotelszobában. Az eset kereken húsz évvel ezelőtt, 1997-ben történt a Sundance Filmfesztiválon, melyen a Bűbájos boszorkák sztárja is részt vett. Végül peren kívül egyezett meg bántalmazójával, és 100 ezer dollárt kapott azért, hogy tartsa a száját.

A 44 éves amerikai színésznő tegnap este tíz óra után a Twitteren írta meg a történet eddig nem ismert részleteit, miszerint a nemi erőszak megtörténtét azonnal jelezte az Amazon Studio igazgatójának, Roy Price-nak, aki azonban ahelyett, hogy foglalkozott volna a dologgal, szemrebbenés nélkül lerázta őt.

- Megmondtam a stúdió főnökének, hogy Harvey Weinstein megerőszakolt. Egyre és egyre ismételgettem neki, amire csak annyit mondott, hogy erre nincs bizonyíték. Én vagyok a bizonyíték, válaszoltam neki - árulta el Rose McGowan, aki nem az egyedüli áldozata a 65 éves producernek, aki évtizedeken át molesztálta a színésznőket és más kolléganőit.

Ezek a színésznők mind Harvey Weinstein áldozatai voltak

 • Ashley Judd: 1996-ban azt követelte tőle a fürdőkádban ülve, hogy masszírozza meg, vagy nézze végig, ahogyan lezuhanyzik.
 • Asia Argento: 1997-ben arra kényszerítette egy hotelszobában, hogy masszírozza meg. Ezek után felhúzta a szoknyáját, szétfeszítette a lábait, és orális szexet hajtott végre rajta, hiába mondta neki többször, hogy hagyja abba.
 • Mira Sorvino: 1995-ben egy hotelszobában előbb a színésznő vállait kezdte el masszírozni, majd, miután ellenkezett, kergetni kezdte. Weinstein hetekkel később a lakásán is megjelent egy éjszakai megbeszélésre hivatkozva, ám, miután Sorvino azt hazudta neki, hogy úton van a pasija, lelépett.
 • Rosanna Arquette: a színésznő a kilencvenes évek elején egy forgatókönyvet ment átvenni Weinstein szobájába, ahol a producer előbb megragadta a kezét, és a nyakára tette masszírozást követelve, majd erőszakkal a péniszére próbálta helyezni a tenyerét. 
 • Gwyneth Paltrow: a kilencvenes évek közepén a színésznő egy megbeszélésre ment a producerhez, aminek a végén fogdosni kezdte őt, majd azt javasolta, hogy menjenek a hálószobába, és masszírozzák meg egymást.
 • Angelina Jolie: Weinstein 1998-ban molesztálta a színésznőt a hotelszobájában.
 • Heather Graham: a 2000-es évek elején Weinstein behívta őt az irodájába, ahol burkoltan felajánlotta neki, hogy szerepet ad neki egy filmben szexért cserébe. 
 • Cara Delevingne: 2014-ben Weinstein arra kényszerítette őt, hogy egy másik nővel csókolózzon, aztán ő maga is megpróbálta lesmárolni, miután bezárta az ajtót. 
 • Léa Seydoux: a francia színésznő évekkel ezelőtt Párizsban maradt kettesben egy szobában a producerrel. - A kanapén üldögélve beszélgettünk, amikor hirtelen rám vetette magát, és megpróbált megcsókolni. Nagydarab és kövér ember, szóval erőszakosan tudtam csak leállítani - nyilatkozta az esetről.
 • Kate Beckinsale: 1990-ben Weinstein a hotelszobája fürdőkádjában ülve várta az akkor mindössze 17 éves színésznőt, akit alkohollal kínált, mire Beckinsale azonnal sarkon fordult, és lelépett.
 • Claire Forlani: a kilencvenes évek során neki is masszázst javasolt a szállodában, de még sikerült azelőtt elmenekülnie, hogy a producer teljesen összenyálazta volna.
Ezt is szeretjük