Tyra Banks így nézett ki a plasztika előtt - Szinte felismerhetetlen a fiatalkori fotóján
Végre beismerte, hogy kés alá feküdt.

tyra-banks-plasztika-elott-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tyra Banks évtizedek óta az egyik legismertebb és legsikeresebb név a modellszakmában, azonban mint kiderült, a szépségét ő sem a jó géneknek köszönheti - most először vallotta be, hogy igazak a pletykák, és fiatalon valóban kés alá feküdt.

Így nézett ki a plasztikák előtt

Habár évtizedek óta titkolta, hogy részben a műtéteknek köszönheti a csodás külsejét, most úgy döntött, ideje színt vallani, ugyanis a rajongói megérdemelnek ennyit.

- Az orromban a csontok furcsán nőttek, valami nem stimmelt velük. Levegőt ugyan kaptam, de műteni kellett, és akkor úgy voltam vele, hogy miért ne csapjunk hozzá egy orrplasztikát is. Elismerem! A hajam mű és a szempillám is, és megműttettem az orromat, de ennyi. Régebben mindenki arról pletykált, hogy műmellem van, de ez nem igaz. Bár tény, tényleg műnek néztek ki, még én is úgy gondolnám kívülállóként, hogy azok. De a melleim a sajátjaim.

Így nézett ki az orrplasztikája előtt.
Így nézett ki az orrplasztikája előtt.

Tudjátok, nagyon rosszul érint, amikor a nagybetűs, természetes szépségek ítélkeznek, amiért valaki plasztikáztat. Javítsd meg vagy szeresd meg - ez az én mottóm. Mindkettőre képes vagyok. De miért van az, hogy az emberek úgy érzik, hogy egy nő vagy brutálisan természetes, vagy brutálisan mű? Legyen már átmeneti zóna is az emberek fejében! Ki akarod tetováltatni a szemöldököd? Hajrá! Póthajat akarsz? Csináld!

A nők annyira könnyen ítélkeznek a többi nő fölött. Amiatt is sok kritikát kaptam, hogy modellként miért van szükségem sminkre. Miért ne lenne? Oké, Gisele-nek (Gisele Bündchen szupermodellnek - a szerk.) nincs rá szüksége, de nekem van. És akkor mi van? Mégis mindketten Victoria's Secret-modellek vagyunk - írta az életrajzi könyvében, ami a Perfect is Boring - azaz a tökéletes unalmas - címet kapta.

Donatella Versace így nézett ki a plasztikák előtt

Tyra szerencsére nem vitte túlzásba a plasztikáztatást, de vannak, akik alaposan túllőttek a célon. Donatella Versace gyönyörű nőből rémséggé műttette magát - nézd meg, hogy nézett ki a beavatkozásai előtt!

Ezt is szeretjük