Smink nélkül tényleg ijesztő Tori Spelling
Tori Spelling általában rafinált sminkkel igyekszik szebbé varázsolni arcát, ám ezúttal elhagyta az arcfestést, pedig elkelt volna némi alapozó és rúzs.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A hollywoodi sztároknál már megszokhattuk, hogy a vörös szőnyegre szánt makulátlan külsejük mérföldekre van eredeti arcuktól.

Persze jófajta alapozóval, korrektorral, szemfestékkel és rúzzsal felszerelkezve bárkiből ki tudja hozni az ellenállhatatlan dívát egy hozzáértő sminkes.

Aki szép, az reggel is szép

De tény, hogy aki alapból kellemes vonásokkal rendelkezik, mint Jessica Alba vagy Jessica Biel, az smink nélkül is sugárzóan szép. A kevésbé vonzó teremtések viszont egyenesen ijesztőnek tűnhetnek természetes fényben, a’la natur.

Elég csak elnézni Tori Spelling smink nélküli fotóját, hogy belássa az ember: vannak, akiknek soha nem szabadna lemondaniuk a sminkelés adta lehetőségekről.

Merthogy a 37 éves sztármami bizony leginkább egy szőke madárijesztőre hasonlított, amikor a napokban barátaival étteremvadászatra indult Los Angeles felkapott Brentwood negyedében.

Enni indult

Bár, igaz, ami igaz, már az is eredmény, hogy a Beverly Hills 90210 egykori sztárja egyáltalán ebédelni indult, hiszen az utóbbi időben olyannyira lefogyott, hogy anorexiagyanús képek sora látott róla napvilágot.

Spelling azonban állítja, hogy nem fogyókúrázik, csak éppen két gyerkőce mellett alig jut ideje önmagára.

No, arra azért mégiscsak szakított időt, hogy megírjon egy újabb önéletrajzi könyvet: a sTORI Telling és a Mommywood után júniusban került a boltokba Unchartered TerriTORI című kötete.

Ezt is szeretjük