Gigantikus mellbimbóját villantotta Tori Spelling
A sorozatsztárt Hawaii-on fotózták le, ahol mellbimbójának iszonyatos látványával sikerült elborzasztania mindenkit!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tori Spelling a közelmúltban utazott családjával együtt Hawaii szigetére, hogy egy nyugodt vakáció keretében pihenjék ki a munka és a hollywoodi forgatag fáradalmait.

A 36 éves amerikai színésznőnek már sikerült bizarr bikinis testének látványával a frászt hoznia a fürdőzni vágyókra, ám mostani villantását látva tényleg bárki ereiben megfagyhat a vér!

Spellinget a tengerből kifelé jövet férje, Dean McDermott oldalán kapta lencsevégre valamelyik lesifotós.

A népszerű sorozatsztár vizes bikinije  semmit sem bízott a fantáziára, ebből adódóan tehát bárki szemügyre vehette, ahogy gigantikus mellbimbói szinte szétszakították fürdőruhájának felső részét!

Titokban megint plasztikáztatott?

A látvány meglehetősen sokkoló volt, az pedig kifejezetten gyanús, hogy vajon mi történhetett Tori Spellinggel az elmúlt időszakban.

Mi is több alkalommal megmutattuk már ugyanis a 90240 című sorozat sztárjának iszonyatos dekoltázsát, hiszen a színésznőnek sikerült durván szétszabatnia a sebészekkel melleit.

A legfrissebb róla készült fotókon azonban cicijei már korántsem olyan horpadtak és göröngyösek, mint néhány héttel ezelőtt.

Elképzelhető tehát, hogy újabb korrekciós plasztikai műtéttel hozatta rendbe őket, ám mostani kinézetüket látva bizony még mindig volna mit faragni rajtuk!

Ezt is szeretjük