Bizarrul eltorzultak Tori Spelling méretes mellei

Felzaklató képek

A népszerű színésznő dedikálás közben sokkolta iszonyatosan elcsúfult dekoltázsával a rajongókat.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Néhány napja jelent meg Amerikában Tori Spelling önéletrajzi könyve Mommywood címmel. A 35 éves színésznőt a Barnes & Noble könyvesboltban tartott kötetbemutatóján fotózták le április 20-án, ahol a sztárhölgynek sikerült sokkolnia a rajongókat iszonyatos dekoltázsával!

 

Elbaltázott plasztikák tucatja

Ha Hollywood borzalmasan szétműtött melleit kellene összegyűjteni, akkor Spelling bizarrul eltorzult bájgömbjei előkelő helyen végeznének a képzeletbeli toplistán.

A népszerű sorozatsztár cicijeit ugyanis sikerült megdöbbentően elcsúfítaniuk a plasztikai sebészeknek a tucatnyi elbaltázott szépészeti beavatkozás során.

Szemrebbenés nélkül tette közszemlére dekoltázsát

Az egészben az a legmegdöbbentőbb, hogy a színésznőnek ezek után miért kell közszemlére tennie testének legcsúfabb tájékát, ráadásul egy hivatalos esemény közben.

Horpadt és fodrozódó dekoltázsának látványával ugyanis biztosan szembesülnie kellett már, ha máskor nem is, de legalább reggelente a fürdőszobában.

Hollywood legrondább műmellei

Nézegess képeket!

Elolvasom

A megdöbbentően lefogyott Tori Spelling már megírta egyszer élettörténetét Stori Telling címmel, ami tavaly 19 hétig trónolt előkelő helyen a New York Times bestseller-listáján.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Most azért döntött úgy, hogy kiadja második könyvét is, mert anyja – akitől régóta elhidegült – már kiteregette a családi szennyest hetekkel ezelőtt megjelent Stories from Candyland című könyvében, amit Tori nem hagyhatott szó nélkül!

Ezt is szeretjük