A Beverly Hills 90210 Donnája a plasztika után így néz ki: a gyerekei sem ismerték fel őt a régi sorozatában

Tori Spelling nyíltan vállalja a plasztikát, így néz ki most a szexi szőkeség.

tori-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tori Spelling hatéves volt, amikor színészi órákat kezdett venni, később több produkcióban láthatták a nézők, szerepelt a Szerelemhajóban és a T. J. Hooker sorozatban is.

1990-ben, 17 évesen beválogatták a Beverly Hills 90210 sorozat csapatába, ő játszotta a csodaszép Donna Martin szerepét. Az elmúlt időszakban elsősorban a kinézete miatt került a középpontba, számos alkalommal megvádolták azzal, hogy plasztikáztatott, amelyet többször is felvállalt.

Tori Spelling plasztikája

A 49 éves színésznő sosem tagadta, hogy igénybe vette volna a plasztika adta lehetőségeket. A People magazinnak elárulta azt is, hogy sokan úgy gondolják, túl sok mindene van megcsináltatva.

- Az egyetlen dolog, ami örökre megmaradt számomra, az a plasztikai sebészet volt. Megcsinálták az orromat és a melleimet, és ennyi. Folyamatosan azt olvasom, hogy még ezeken kívül is több mindenem meg van műttetve.

Édesapja a legendás TV-producer, Aaron Spelling volt, aki mindig azzal nyugtatta, hogy ne aggódjon túl sokat mások véleménye miatt.

- 17 éves korom óta beszélnek rólam, hogy plasztikai műtéteken estem át. Emlékszem, apám azt mondta mindig: "Ne aggódj. A jövő héten majd elmúlik." De ez az egy dolog az egész pályafutásom során velem maradt!

Az ötgyerekes szőkeség 2019-ben bevallotta a 2DayFM Breakfast with Grant, Ed & Ash című műsorban, hogy a gyerekei többször nem ismerték fel a Beverly Hills 90210 sorozat ismétléseiben, amikor még teljesen máshogyan festett.

- Az első alkalom, hogy a legidősebb gyerekeimnek megmutattam a sorozatot, valószínűleg négy-öt éve volt, és nem találtak meg benne. Éppen néztek egy jelenetet, mikor azt kérdeztem: "Oké, hol van anyu?” Ők erre azt mondták: „Van Jennie (Garth), van Ian (Ziering), és anya nincs benne!"

A színésznő szerint ma már elég érett ahhoz, hogy más szemszögből nézze meg, mit gondolnak róla mások, így nem foglalkozik a pletykákkal.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Tori Spelling.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images/Mike Roberts

Ezt is szeretjük