A Beverly Hills 90210 Donnája 5 gyerekével egy lakókocsiban él: a luxusból emiatt kerültek az utcára

Tori Spelling és gyerekei egy lakókocsiban tengetik mindennapjaikat.

Tori Spelling lakókocsi
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tori Spelling élete ezen a nyáron a feje tetejére fordult, a Beverly Hills 90210 sztárjának férje, Dean McDermott még júniusban jelentette be, hogy 17 év házasság után elválnak.

A színésznő azóta kiköltözött családi otthonukból a gyerekekkel, de elsősorban nem a szakítás, hanem a házban lévő penész miatt. Júliusban olcsó hotelekben szálltak meg, augusztusban viszont már egy lakókocsiparkban örökítették meg őket.

Tori Spelling lakókocsiba költözött a gyerekeivel

Spelling az Instagram-oldalára is feltöltött néhány fotót a gyerekeiről az alábbi szöveggel: "Addig, amíg itt vagyunk egymásnak..." - utalva rá, hogy amíg együtt vannak, minden nehézséget le tudnak küzdeni.

A Page Six megírta, Josh Flagg ingatlanügynök felajánlotta a nőnek és a gyerekeinek, hogy megszálljanak a 9 millió dollárt érő otthonában mindaddig, amíg nem oldódik meg a penészhelyzet a Los Angeles-i családi házukban, de Spelling a gyerekeivel mindössze hat napot töltött ott. Állítólag az a célja, hogy a fiainak és a lányainak ezzel az új életmódjukkal egy életre szóló leckét tanítson meg.

A forrás szerint ostobaság, hogy a színésznő a penészesedés miatt hagyta el a házat a gyerekekkel, hiszen volt egy komplett személyzete, ami nemcsak takarítókból, hanem egy szakácsból is állt.

- Úgy tűnik, mintha ez csak egy trükk lenne.

 

Nicollette Sheridan, a Született feleségek sztárja

Nézd, hogyan fest napjainkban a színésznő!

Ő volt a Született feleségek szőke ciklonja: 59 évesen ilyen dögös Nicollette Sheridan

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük