10 év után újra együtt a sztárpáros! Ez hozta őket össze megint
Tom Hanks és Steven Spielberg a Terminál után ismét együtt fog forgatni, méghozzá egy thrillert.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Negyedszerre is összeáll Tom Hanks és Steven Spielberg: a páros ezúttal egy hidegháborús thrilleren fog együtt dolgozni.

Az egyelőre cím nélküli DreamWorks alkotásnak Spielberg és Marc Platt a producerei, de Spielberg a rendezői feladatokat is szívesen magára vállalná a Wrap magazin szerint.

Ezt még Spielberg is megrendezné

A készülő produkció egy valós személyről, James Donovan amerikai ügyvédről szól, akit beszervezett a CIA a hidegháború alatt.

Donovannek egy pilóta szabadon engedése ügyében kellett tárgyalnia, aki fogságba esett, miután U2 típusú felderítő repülőgépét lelőtték Oroszország felett. Tom Hanks a főszereplőt, Donovant alakítja majd.

A film egyike azon maroknyi alkotásoknak, amelyeket Spielberg szívesen megrendezne.

A befutók között van még a DreamWorks-Fox közös produkciója, a Robopocalypse és a Montezuma című történelmi dráma, amelyet Steve Zaillian jegyez. A DreamWorks nem reagált a filmmel kapcsolatos megkeresésekre.

Jó barátok

Hanks és Spielberg a magánéletben nagyon jó barátok, korábban pedig a Ryan közlegény megmentése, a Kapj el, ha tudsz! és a Terminál című filmeken dolgoztak együtt.

Hanks jelenleg a Dave Eggers amerikai író azonos című regénye alapján készülő A Hologram for the King című produkciót forgatja.

Ezt is szeretjük