Újabb álompár ment szét! 7 év után otthagyja férjét az ismert színésznő
Fotók!
Válik Hollywood egyik sztárpárja, Katie Holmes és Tom Cruise.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Újabb sztárpár ment szét: a hírek szerint a 33 éves Katie Holmes kezdeményezte a Tom Cruise-zal kötött házassága felbontását - derült ki a színésznő ügyvédjének közleményéből.

Katie kérvényezte kislányuk, Suri felügyeleti jogát, a vele járó nagy összegű gyerektartást és természetesen közös vagyonuk egy részét is.

Boldog évek

Katie Holmes és Tom Cruise házassága mindig is kibeszélnivalót szolgáltatott az emberek számára. Katie gyönyörű, fiatalos mosolyú színésznőként a Dawson és a haverok című tinisorozatban tűnt fel, Tom Cruise pedig megismerkedésükkor már Hollywood egyik legnagyobb sztárja volt.

Első közös fotójukat olaszországi nyaralásuk alatt készítették róluk. Ez volt az a helyszín, ahol később, 2005-ben az esküvőjüket is tartották, miután Tom egy gyertyafényes vacsora keretében a párizsi Eiffel-torony lábánál lévő étteremben megkérte barátnője kezét.

Az esküvő - ahol talán több volt a testőr, mint a vendég - a Szcientológia Egyház előírásai szerint történt. Tom ugyanis állítólag rögtön, megismerkedésüket követően elküldte leendő feleségét egy gyorstalpaló vallási kurzusra, hogy Katie elsajátítsa a tanokat, amiket a színésznő el is fogadott.

Vége

Az 50. születésnapját a napokban ünneplő Tom az amerikai People magazinnak egy hónapja még elragadtatva beszélt feleségéről.

- Katie egy különleges személyiség, elég bárkinek öt percet eltöltenie vele és rájön erre magától is. Katie bármit is csinál, azt csodálatos kreativitásával teszi. Van benne egyfajta melegség és meghittség, úgy is, mint anya és mint színésznő. Vicces és elbűvölő, amint belép a szobába, már jobban érzem magam - áradozott.

Hogy a vallomás egyfajta utolsó szalmaszál volt-e a híres színésznek vagy tényleg nem vett észre semmit felesége megváltozott hozzáállásából, azt nem tudni. Annyi bizonyos, a héten közleményben tudatta a színésznő ügyvédje, hogy ügyfele, Katie Holmes beadta a válókeresetet.

- Ez a probléma csakis Katie és a családja magánügye - nyilatkozta szűkszavúan az ügyvéd, aki még hozzátette, a színésznő szeretné, ha a média békén hagyná most őt és a családját.

A válás pontos okát egyelőre nem lehet tudni, csupán találgatások folynak arról, hogy Tom talán megcsalta a feleségét vagy Katie-nek lett elege a szcientológiából. Egy biztos, ahogyan az ügyvéd is kijelentette, Katie számára közös kislányuk, a hat éves Suri a legfontosabb, és ezúttal is az ő érdekeit tartja szem előtt.

Ezt is szeretjük