Döbbenetes vallomás: az énekest alaposan elverte a felesége
Részletek a cikkben!
Sir Tom Jones felesége okkal esett neki férjének.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Habár az újságok címlapjain legtöbbször a feleségüket bántalmazó hírességek virítanak, azonban számtalanszor előfordult már, hogy nem a férfiak voltak azok, akik kezet emeltek partnerükre. Sir Tom Jones egy interjúban elárulta: volt már rá példa, hogy felesége alaposan ellátta a baját. Amikor az énekes viszonyára fény derült, felesége, Melinda Trenchard nem tudta türtőztetni magát.

- Amikor meglátta az újságban az afférról szóló hírt, olyan dühös lett, hogy amint hazaértem, ütni-verni kezdett. Az zavarta a legjobban, hogy így kellett megtudnia. Egyébként nagyon rendes asszony, és boldogok vagyunk együtt, de akkor - jogosan - szétrúgta a hátsómat - árulta el a sztár.

De nem ő az egyetlen Hollywoodban, akinek kiosztott a felesége néhány pofont! Képeken azok a férfi sztárok, akik bevallották, hogy párjuk elverte őket!

Hűtlenkedő sztárok

Amióta attól hangos a sajtó, hogy Ben Affleck és Jennifer Garner a dada miatt válnak, felelevenedtek azok a régi esetek, amikor szintén a háztartási alkalmazottal lépett félre a csalfa férj. Emlékszel még, kik voltak ezek a hírességek?

Ezt is szeretjük