A koronavírusból felépült Tom Hanks ebben a villában tölti házi karanténját - Így érzi magát a sztár
Tom Hanks és felesége visszatért az Egyesült Államokba.

tom hanks cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tom Hanks és felesége, Rita Wilson március 11-én jelentették be, hogy megfertőződtek a koronavírussal Ausztráliában, ezzel ők voltak a legelső hollywoodi hírességek, akik nyilvánosan felvállalták, hogy elkapták a betegséget.

A sztárpárt Ausztráliában kezelték, hiszen Hanks ott forgatta éppen a legújabb filmjét. Olyan tüneteket tapasztaltak eleinte, mint fáradtság, láz, hidegrázás, elmondásuk szerint olyan érzés volt, mintha megfáztak volna. A múlt hétvégén hazaengedték őket az Egyesült Államokba.

Itt tölti karanténját Tom Hanks

A sztárpárnak szerencsére sikerült felépülnie, ezt pedig Rita Wilson hivatalos Instagram-oldalán is megerősítette, ahol egy hosszú bejegyzésben COVID-19-túlélőnek nevezte magát.

 "Március 29-én az élet szépségét ünneplem, azt a sok áldást, amit Isten adott nekem, főleg most, COVID-19-túlélőként" - írta az Instagramjára.

Jelenleg Los Angeles-i otthonukban tartózkodnak, önkéntes karanténban vannak. Egy lesifotós készített a villájukról egy képet, íme.

Szerencsére mind a ketten teljesen jól érzik magukat. A legendás színész Twitteren jelentkezett.

- Sziasztok, most már itthon vagyunk, és csakúgy, mint Amerika nagy része, mi is önkéntes karanténban vagyunk, és megtartjuk a távolságot mindenkivel. Óriási köszönetet szeretnék mondani azoknak, akik Ausztráliában gondoskodtak rólunk. Az ő gondoskodásuknak és tanácsaiknak hála, hogy visszatérhettünk az Egyesült Államokba. Azoknak is szeretnénk köszönetet mondani, akik jó egészséget és gyors felépülést kívántak nekünk. Rita és én is nagyon örültünk ezeknek - fogalmazta.

A cikk az ajánló után folytatódik

Még pénteki hazatérésükkor készült róluk egy paparazzofotó, éppen a kocsijukkal tértek vissza a házukhoz, a színész és a színésznő is mosolyogtak, látszott rajtuk, mennyire boldogok, hogy ismét a saját otthonukban lehetnek.

Rengetegen támogatták őket az elmúlt hetekben, rajongók és hírességek is tartották bennük az erőt. 

Ezek a hírességek jelentették be legelőször, hogy elkapták a vírust

Egyre több ismert embert fertőz meg a koronavírus, legutóbb az angol miniszterelnök, Boris Johnson, előtte pedig Károly herceg jelentette be, hogy pozitív lett a tesztje. Képes összeállításunkban megnézheted, mely hírességekről derült ki legelőször, hogy megfertőződtek. 

Ezt is szeretjük